Gratis Webinar:  Uplevel je Coaching/Hypnose Praktijk 

In 3 stappen naar een 100.000 euro Coaching/ Hypnotherapie praktijk!

In het webinar oa uitleg over:

  • hoe je jezelf in drie stappen omschoolt naar een
    100.000 euro coach/hypnotherapeut
  • de mindset en heartset van een elite ondernemer 
  • hoe je meer impact op je cliënten hebt
  • de beste inzichten en vaardigheden voor het oplossen van problemen 
  • informatie over al onze hypnotherapie opleidingen en coaching programma's

Dit is wat mensen vinden

Woensdag 8 juli 19:00


Wanneer coachen met hypnose je passie is, 
helpen wij jou aan een succesvolle coaching carriere!

"Mijn droom was om fobieën weg te halen en mensen te helpen om volledig vrij te worden"

Ik wilde mezelf omscholen tot een zelfverzekerde en goedbetaalde coach die impact op zijn client heeft. Ik wilde hier al gelijk mijn werk van maken. Ik leerde dat er drie stappen waren die ervoor gezorgd hebben om mijn eigen succesvolle coaching carrière tot een waarheid grmaakt te hebben. Mijn droom was om fobieën weg te halen en mensen te helpen om volledig vrij te worden.

Reacties:

"Dit is voor mij net het stukje wat ik nodig had om bij mijn cliënten diepgewortelde emoties op te ruimen en te veranderen! Het is ook op vele vlakken te gebruiken, of je nou pijn hebt, je met je innerlijk kind in gesprek wilt gaan of een plezierig gevoel wilt vergroten, dan is dat ook mogelijk! Ik vind het tot nu toe de beste opleiding die ik bij Martijn heb mogen volgen!" Geavanceerde Regressie opleiding.


"Complete opleiding met een helder theoretisch kader en veel ruimte om de theorie te oefenen. Goed toe te passen voor als standaard interventies niet werken en er dieperliggende oorzaken zijn, die kunnen goed aangepakt worden met deze Geavanceerde Regressie."


"Hij is interessant en heel goed te gebruiken in mijn praktijk. Wat ben ik blij dat ik deze opleiding ben gaan volgen. Martijn weet het heel goed uit te leggen en heeft veel praktijk voorbeelden waardoor het enorm aanspreekt."

Meld je hier aan voor het webinar: