Uitnodiging: 1-daagse Masterclass over Regressie

Ontdek de Kracht van Hypnose Regressie; inclusief uitgebreide hypnose regressie demonstratie live in Den Haag!

Je wilt hypnose en de regressiemethode toevoegen aan je praktijkmethoden om je cliënten te helpen. Daarmee wil je je praktijk uitbreiden en cliënten nog beter helpen met deze methode. Je hebt plannen om je cliënten op een dieper niveau te helpen en wilt eventueel ook je eigen transformerende programma's aanbieden aan je cliënten.
Je bent geïnteresseerd in de werking van het onderbewuste en hoe er in het onderbewuste blokkerende programmeringen zitten die je cliënten tegenhouden van het realiseren van hun potentieel, doelen en welzijn. Ook hoe dit soort patronen jezelf in de  weg kunnen zitten voor je eigen groei, welzijn en succes.
Je wilt met je eigen programma's, die je in je praktijk aanbiedt, onder andere met deze 12-staps regressiemethode, een sterke en positieve impact maken op je cliënten, mogelijk zelfs op groepen, en tegelijkertijd zelf ook groeien op persoonlijk en professioneel vlak.
Je begrijpt dat door uitdagende en soms pijnlijke, zelfs traumatische ervaringen, je cliënten volledig vast kunnen zitten in beschermingsprocessen van oude pijn en hun herinneringen. Hierdoor kunnen ze niet verder groeien in hun eigen leven door pijn, angst en blokkerende overtuigingen, met name op het gebied van identiteit. De 12 staps regressie methode is herin gespecialieerd om dit op te lossen. Jouw hulp wordt ingeroepen om vrij te worden van pijnen, angsten en blokkades.
Door jouw regressiesessies en eventueel langere ontwikkelingsprogramma's worden ze weer vrij en wordt hun welzijn verhoogd, waardoor ze kunnen groeien. Dit geeft je voldoening en betekenis in je eigen leven. Je hebt er een passie voor. Het is een vreugdevol gevoel omdat je voortdurend succes boekt bij al je cliënten.
Ook heb je zelf wel eens last van blokkerende patronen waar je vanaf wilt. Drie vliegen in één klap dus: een doeltreffend 12-stapsprotocol voor je cliënten dat gegarandeerd werkt, werken aan jezelf en een concreet actieplan om je onderneming te laten groeien door het uitbreiden van je pakketten en diensten aan je cliënten, zowel individueel als in groepsverband.

Ben je klaar om je praktijk naar een hoger niveau te tillen?

En je cliënten diepgaand te ondersteunen met de hypnose regressie methoden? Als je gefascineerd bent door het potentieel van het onderbewuste en hoe belemmerende programmeringen hun groei en welzijn kunnen beperken, dan is deze 1-daagse Hypnose en Regressie Masterclass precies wat je zoekt...

Wie ben jij?Je bent een professional die streeft naar effectievere methoden om cliënten te begeleiden. Je voelt de drang om je praktijk uit te breiden en ambitieuze plannen te realiseren, zoals het aanbieden van transformerende programma's. Jouw passie voor het ontgrendelen van het potentieel van het onderbewuste is ongeëvenaard, en je begrijpt de impact van blokkades die voortkomen uit oude pijn en herinneringen.
Wat biedt de Masterclass?Deze Masterclass biedt je een diepgaande duik in de wereld van hypnose en regressie, gericht op transformationele therapie. Je leert hoe je jouw cliënten kunt helpen om blijvend los te komen van pijnlijke blokkades en beschermende mechanismen. Met behulp van geavanceerde technieken, zoals "gestalt dialogen", zul je in staat zijn om trauma's, emotionele blokkades en onverwerkte ervaringen uit het verleden effectief op te lossen.
Wat staat er op het programma?
Tijdens deze intensieve dag zul je ontdekken hoe je:

 • Cliënten helpt om los te komen van belemmerende beschermings- en verzachtingstechnieken, waardoor ze zichzelf kunnen bevrijden van verslavingen, people-pleasing en andere patronen.
 • Levensveranderende "gestalt dialogen" met cliënten in hypnose voert, om diepgaande transformaties te bewerkstelligen.
 • Cliënten uit de "slachtofferrol" haalt en ze transformeert tot krachtige individuen.
 • Het bewuste en onbewuste van cliënten op één lijn krijgt, om succesvolle re-programmering te bereiken.
 • Negatieve emoties zoals boosheid, verdriet en angst aanpakt en transformeert naar positieve energie.
 • Pijnlijke ervaringen van het verleden omzet in gidsen die de weg wijzen naar een vervuld leven.
 • Effectieve technieken inzet om depressies, burn-outs en emotionele pijn op te lossen


Waarom deze Masterclass bijwonen?

Deze krachtige hypnose- en regressietechnieken worden al met succes ingezet, niet alleen bij cliënten met pijnlijke ervaringen, verslavingen en misbruik, maar ook bij ondernemers die hun onbewuste belemmeringen willen overwinnen. Deze masterclass biedt een unieke kans om je praktijk verder te ontwikkelen en jezelf te laten groeien, zowel persoonlijk als professioneel.


In deze speciale hypnose regressie masterclass ontdek je hoe je cliënten kunt bevrijden van belemmerende patronen en hun weg naar persoonlijke groei en welzijn kunt leiden. Deze masterclass biedt niet alleen waardevolle tools voor je praktijk, maar ook voor jouw eigen transformatie. Mis deze kans niet!
Neem actie en reserveer jouw plek voor de 1-daagse Hypnose en Regressie Masterclass. Jouw reis naar diepgaande verandering begint hier.

Jouw reis naar diepgaande verandering begint hier!

Omdat je in de 1- daagse masterclass het 12-staps Hypnose Regressie protocol gaat ontdekken en een live demonstratie gaat zien, je gaat werken aan jezelf. En ook je praktijk doormiddel van een concreet actieplan om je onderneming te laten groeien en het eventueel uitbreiden van je pakketten en diensten aan je cliënten, zowel individueel als in groepsverband.

Uitnodiging : 1-daagse Masterclass Hypnose Regressie

"Ik gebruik deze krachtige hypnose techniek zelf ook, vooral bij cliënten met burn-outs, depressies, pijn uit het verleden, verslavingen, misbruik (verbaal, emotioneel, lichamelijk) , Maar ook bij ondernemers die vastzitten in hun eigen onbewuste patronen en overtuigingen

en die zichzelf meer willen laten zien, wat faalangst hebben of bang zijn om zichzelf  voor schut te zetten wanneer ze hun hoofd boven het maaiveld moeten uitsteken, assertiever willen zijn of succesvoller willen zijn op wat voor manier dan ook"

Neem actie en reserveer jouw plek voor de 1-daagse Hypnose Regressie Masterclass. Jouw reis naar diepgaande verandering begint hier.

JA, IK DOE MEE

9.4

Score voor Hypnotherapie Academie… na 68 ervaringen.

 • "Martijn beantwoord altijd uitgebreid alle vragen die je hebt. Er is veel mogelijkheid tot oefenen, zodat je het geleerde eigen kunt maken. De training heeft een goede opbouw. Wat ik ook fijn vindt is dat het geleerde terug te lezen is in de reader die je tijdens de training als naslagwerk ontvangt."
 • "De Bootcamp is een geweldige ervaring geweest, gegeven door trainer Martijn die met inspiratie motivatie en humor de training geeft en zijn kennis deelt, ruimte over laat voor vragen en na een stuk theorie ga je gelijk aan de slag met de besproken theorie oefenen. deze wisseling tussen theorie en praktisch oefen is door mij als heel leerzaam ervanren. "
 • "Tijdens mijn eerste opleiding van Martijn was ik aangenaam verrast over de skills, kennis en wijsheid die Martijn te bieden had dat ik mij enthousiast inschreef voor zijn "jaarprogramma". In dit jaarprogramma word je zo grondig getraind in coaching en hypnotherapie dat je echt klaar bent om professioneel je eigen zaak succesvol te maken. Technieken worden duidelijk uitgelegd, een nodig demo wordt toegevoegd en je krijgt voldoende oefenruimte om het geleerde meteen in praktijk toe te passen. Buiten zijn enorme kennis, wijsheid en professionaliteit om heb ik Martijn ervaren als iemand die recht door zee is, persoonlijke levenslessen deelt, geen issue uit de weg gaat en bovendien respectvol is. De vele opleidingsdagen in zijn instituut in den Haag, op toch wel 180 km van mijn deur en de vele online meetings waren top. Het was een buitengewone, boeiende en transformationele reis, dit zowel op professioneel als persoonlijk vlak voor me."
 • "In 2020 heb ik bij Martijn de Hypnotherapy Mastery training gevolg. Iedere dinsdag avond live-on-line, heb ik ontzettend genoten. De lessen zaten boordevol waardevolle content en het heeft mij als coach en hypnotherapeut enorm verrijkt en doen groeien. De lessen en oefeningen zijn zorgvuldig opgebouwd en er wordt in de les direct geoefend zodat je er daarna snel mee aan de slag kunt in je eigen praktijk. Ik kan iedereen de Hypnotherapy academie aanbevelen. Martijn is echt een van de top trainers in Nederland! "
 • "Na veel twijfelen ben ik toch mee gaan doen aan deze online training. Dit bleek achteraf een heel goed idee. De lesstof wordt vakkundig en op een plezierige manier in kleine porties aangeboden waarbij ook veel aandacht aan het oefenen wordt besteed. Daardoor leer je de technieken grondig te beheersen. Martijn is een zeer prettige trainer met veel kennis en ervaring die hij graag wil delen."
 • "Al eerder training gedaan bij Martijn en wat fijn om in deze tijd van beperkingen door te kunnen gaan met onwikkelen. De online training zorgt voor steeds meer verdieping in mijn begrip en steeds betere toepassing er van. Martijn weet steeds opnieuw te inspireren tot meer mastery. Fijne online leeromgeving met gemotiveerde mensen. Goede oefeningen en altijd ruimte voor vragen. "
 • "Zeer fijne geroutineerde trainer.Uitleg is heel goed. materie wordt in kleine chunks aangeboden, waarmee meteen geoefend wordt online met elkaar.Martijn geeft b.v. aan: Have fun, speel ermee, waardoor het oefenen onderling veel plezier geeft, laagdrempelig voelt, waardoor je vertrouwen er is en anders zeker zal toenemen zoals ook je skills.Er is voldoende ruimte om vragen te stellen.Na een online les kan je het als replay nog eens bestuderen. In een nutshell, Doen :)"
 • "Deelnemen aan deze online-training was een goede beslissing... zo blijf ik in het momentum - je oefent en herhaalt, en dat is belangrijk en dat wil ik eigenlijk in de toekomst blijven doen... - de verbinding is duidelijk ik heb niks aan te merken eigenlijk. oefening baart kunst... en daarvoor doen we het! om "beestig goed" te worden in hypnose! Groetjes en bedankt!"
 • "Beste leraar die ik ooit gehad heb. Ontzettend veel geleerd. Martijn gaat echt de diepte in en er is een goede balans tussen theorie en praktijk. Elke opleiding bij hem is inspirerend en haalt het beste in je naar boven."
 • "Geweldige bootcamp die me meer en meer inzichten heeft gegeven hoe ik nog beter, slimmer, succesvoller en handiger ben geworden in communicatie. Ook "oude" kennis heeft meer body gekregen. Dank aan Martijn en mijn mede cursisten"
Deel je ervaring

Datum

Zondag 24 september

Zondag 29 oktober 
Zondag 10 december 

Investering

€47,-

Tijd

10:00 - 15:30

De locatie

Hypnotherapie Academie Nederland, Bleijenburg 29, 2511 VC, Den Haag

JA, IK DOE MEE OP:

zondag 24 september

Live in Den Haag
1-daagse Masterclass Hypnose Regressie
Entree €47,-

zondag 29 oktober 

Live in Den Haag
1-daagse Masterclass Hypnose Regressie
Entree €47,-

zondag 10 december

Live in Den Haag
1-daagse Masterclass Hypnose Regressie
Entree €47,-