Hypnotherapie Mastery 1e graad

This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple!

Gecertificeerde Hypnotherapie Opleiding 1e graad

Met behulp van de hypnotherapie technieken en de kennismodules van de 1e graad opleiding, heb je de handvatten om de gewenste impact op je cliënt te hebben. Je hebt de competentie om zelfs complexe problemen op te lossen door ze bij de wortel aan te pakken en op te lossen. Je leert oa de Geavanceerde Regressie & Transformationele Therapie methode om voorgoed burn-out, trauma, pijn uit het verleden, verslavingen, depressie, en codependente relaties op te lossen. Hypnotherapie is zinvol en plezierig werk waaruit je veel voldoening haalt.

Je Krijgt deze Modules:

Geavanceerde Regressie & Transformationele Therapie

Gestalt Dialogen En Het Oplossen Van Trauma

Healing Modules 1 & 2

Lessen Van Het Verleden

En ook deze...

Kennis modules 1 & 2

Assertiviteit en grenzen

De Dave Elman
Hypnose Inductie 

6 Essentiële Life Skills & Toekomst Therapie

Geavanceerde Regressie & Transformationele Therapie

Transformationele therapie is een geavanceerdere vorm van regressie doen waar je in hypnose o.a met behulp van "gestalt dialogen", bij je cliënten trauma's, emotionele blokkades en onverwerkte ervaringen uit het verleden voorgoed oplost.


Ook bij cliënten die vastzitten in hun eigen onbewuste patronen en overtuigingen en die zichzelf meer willen laten zien, faalangst hebben of assertiever willen zijn.


Je leert: hoe je cliënt loskomt van blokkerende bescherming -en verzachting technieken van pijn zoals het hebben van verslavingen, people pleasing, symbiotische relaties als volwassene, co -dependency, het controleren van anderen, narcisme, of het "loser" syndroom en of rollen die onbewust meestal zijn aangeleerd, zoals overleving-strategieën

Gestalt Dialogen En Het
Oplossen Van Trauma

Met behulp van de geavanceerde regressie en transformationele therapie methode, kom je snel tot de kern van het probleem. Zoals ik het de "geboorteplaats" van een probleem noem. Daar eenmaal aangekomen leer je mbv levens veranderende Gestalt Dialogen het probleem of trauma voorgoed op te lossen. Je leert als hypnotherapeut deze gstald dialogen begeleiden terwijl je cliënt in hypnose is.

Healing Modules 1 & 2

Lessen Van Het Verleden

"Turn your wounds into wisdom" is een passende uitspraak bij deze belangrijke stap tijdens hypnotherapie. Je leer verschillende technieken en tools te gebruiken om het verleden te helen. Een van de technieken is om lessen te ontdekken naderhand. Wat ik noem door "lerende ogen" te kijken naar het verleden. Dit kan door de ontbrekende vaardigheden, lessen en skills te ontdekken in de ervaring en door de betekenis te veranderen. De pijn of blokkade is een gevolg van het door door de ogen kijken van wie de client was op het moment toen het geburde meestal in de kindertijd. Door de ogen van het "verwonde kind" kijken en ht vrhaal dat daar is ontstaan is de oorzaak van het propbleem. Dit verhaal moet ontdekt worden en opnieuw geëvalueerd worden. Vervolgens moet er nieuw verhaal gkozen wordn , dat in lijn is met het resultaat dat de client wilt.

Kennis modules 1 & 2
Assertiviteit en grenzen

De meeste negatieve emoties zijn het gevolg van het niet op de juiste manier zetten van persoonlijke grenzen. Dat voelt niet goed en heeft vaak boosheid, verdriet of angst tot gevolg. Emoties is de taal van het onbewuste en wanneer deze juist worden gelezen heb je als hypnotherapeut belangrijke informatie in handen om je client te helpen. Zo leer je naast wat die boodchappen zijn ook de tools om je cliënt uit depressie te halen en assertiever te maken. Assertiviteit is het effectief vervullen van je eigen behoeften en waarden. Op vlak van relaties, werk, gezondheid enz. 

De Dave Elman
Hypnose Inductie

De Dave Elman Inductie is een van de meest krachtige en effectieve hypnose indiuctie die er is. Hiermee krijg je ook een over-analytische cliënt snel in diepe hypnose. Je leert deze inductie elke keer te gebruiken waardoor je deze inductie totaal onder de knie krijgt.

6 Essentiële Life Skills &
Toekomst Therapie

Na de hypnose sessie is belagnrij om al het geleerde om te te zetten in concrete actie stappen zodat je cliënt ook zelf (bewust) de controle krijgt over de nieuwe resultaten. Hiermee komt het bewustzijn en het onbewuszijn op één lijn. Je cliënt is onbewust geprogrammeerd mt hypnose en heeft nu ook bewust de controle. Dit geeft jou als hypnotherapeut de zekerheid dat je cliënt positieve resultaten heeft waardoor je de impact hebt die je wilt en goed kan helpen.

This area contains enough space for a bunch of text

This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple! Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur? Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum fugiat quo voluptas nulla pariatur?

Some small content boxes

This could be a quote or a full testimonial or even a short explanation about something
This could be a quote or a full testimonial or even a short explanation about something
This could be a quote or a full testimonial or even a short explanation about something
This could be a quote or a full testimonial or even a short explanation about something
This could be a quote or a full testimonial or even a short explanation about something

Ledensite, Mentoring & lesdagen

Here is a lot of room to place a testimonial, a product description and plenty of other things! Did you know that this element is actually very versatile? Want to display your e-book and make a download button? Go for it! Want to promote your awesome new product and link to your salespage? Go for it! In this case, your creativity is the limit.