Gecertificeerde IAPCH Hypnotherapie Level 1 opleiding
met Regressie & Transformationele Therapie 2023

Voor therapeutisch werk en oplossingsgerichte coaching
ook geschikt voor beginners

Je krijgt de beste hypnotherapie technieken op een rij om je cliënt in zijn kracht te plaatsen, oplossingsgericht te coachen en diep (hypno)therapeutisch werk te doen. Je hebt hiermee enorme impact op je cliënt en doorbreekt beperkende patronen in slechts in 1 gesprek. In de module geavanceerde hypnose regressie leer je om voorgoed people-pleasing, angst en kerntrauma bij je cliënt op te lossen. Ideaal voor hypnotherapeuten en zelfstandige coaches. Je ontvangt het IAPCH level 1 certificaat en het Geavanceerde Regressie certificaat. Met behulp van deze Hypnotherapie technieken zul je veel meer voor je cliënt betekenen. De opleidingen zijn erkend door de IAPCH en het CRKBO

Je krijgt:

 • IAPCH Hypnotherapie certificaat Level 1 en word erkend hypnotherapeut
 • Geavanceerde Hypnose Regressie voor het voorgoed oplossen van people-pleasing, angst, kerntrauma etc (en regressie certificaat)
 • Hypnotherapie opleiding LIVE op locatie in Den Haag centrum
  ook alles online te volgen inclusief certificaat
 • Conversationele Hypnose MASTERY module, voor optimale invloed in je hypnotherapie en coaching gesprekken
 • Hypnotiserend Symbolisch Taalgebruik voor het oplossen van innerlijke remmingen
 • Feedback en intervisie en online support voor je hypnotherapie praktijk
 • Profiteer van 25 jaar ervaring 
 • Maandelijkse Mentoring training van Martijn Groenendal

Module 1: Hypnotherapie IAPCH Level 1

In module 1 kom je gelijk in contact met verschillende hypnotische inducties. Hypnotische taalpatronen voor therapie en tijdens coaching gesprekken worden direct je tweede natuur. Je leert een totaal nieuwe stijl van conversationele hypnose toepassen en je doet hypnose-inducties die je nog niet eerder hebt gedaan. Ook leer je de basis Hypnose Regressie techniek en de kern van therapeutische processen en methoden. Hiermee kun je zo goed als elk probleem oplossen en ontdek je hoe je als hypnotherapeut blijvende veranderingen kunt bereiken bij je cliënt in één sessie. Zo leer je werken met het verleden, overtuigingen, fobieën, emotionele heling etc... en ben je er klaar voor om met al je nieuwe vaardigheden je cliënt doeltreffend te helpen.

Je bent nu opgeleid in IAPCH Level 1 en erkend hypnotherapeut geworden

Inhoud IAPCH Level 1

De Oogfixatie inductie
Verdiepingstechnieken
De Hypnotische pep-talk techniek (powerful)
Hoe je goede uitleg geeft over hypnose aan anderen
De 4 Quadranten techniek

Hypnotische taalpatronen
De DMI techniek
De Mind Bending Language techniek
De Revivificatie techniek
Conversationele hypnose
De Non-awareness set
Het versterken van positieve emoties
De Regressie techniek basis versie
De Reïntegratie techniek 

Module 2: Met Geavanceerde Regressie los je voorgoed
angst, people-pleasing en trauma op!

Met de Regressie en Transformationele Therapie methode...(powerful) Het is de beste hypnose methode die er is. Het is een geavanceerdere vorm van hypnose regressie doen. Hiermee kun je als therapeut bij je cliënt alle vormen van
people pleasing, angst en kern-trauma oplossen ook blokkades en onverwerkte ervaringen uit het verleden.  Ook bij cliënten die vastzitten in hun onbewuste patronen en overtuigingen is deze methode effectief.

Je leert in deze module o.a.:

 • Je cliënt in diepe hypnose te begeleiden en hoe je emoties bij de wortel aanpakt en oplost
 • hypnose technieken waarmee je depressies, burn-outs en emotionele pijn bij je cliënt voorgoed oplost
 • Je ontvangt het Geavanceerde Regressie en Transformationele Therapie certificaat 

Je bent nu opgeleid in Regressie en krijgt

het Geavanceerde Regressie certificaat

De 12 stappen van de Regressie techniek
ADVANCED STIJL 

1. Probleem - en doel omschrijving

2. Voorbereidingsvragen
3. Oogfixatie Hypnose inductie
4. Verdiepingstechnieken
5. Contact maken met de overheersende emotie
6. Het omhoog tellen van de overheersende emotie van 1-10 

7. Leeftijdsregressie en oriëntatie in de herinnering

8. Het Gestalt-dialoog; het opsporen van saboterende patronen

9. Gestalt-dialoog met zelf

10. Laat de cliënt reflecteren op de gestaltdialogen

11. Hypnotische samenvatting, blitz en posthypnotische suggestie

12. Maak wakker, leid af en doe testwerk

Ook leer je tijdens Regressie ADVANCED STIJL :

 • De 6 lagen van een kernwond ontdekken en veranderen
 • Innerlijk Kind Werk
 • Het oplossen van kerntrauma, people-pleasing, angsten etc
 • Hoe je levensveranderende Gestalt Dialogen voert in hypnose
 • The Days of Wonder techniek
 • Het versterken van positieve emoties

Bonus 1: Hypnotiserend Symbolisch Taalgebruik voor
het snel oplossen van innerlijke remmingen

In deze online bonus training leer je hoe je sneller en gemakkelijker "oud zeer" opruimt en ook gevoelige en persoonlijke problemen oplost zonder over de inhoud te weten. Deze technieken verbeteren als zelfstandige coach, hypnotherapeut drastisch je resultaten en zijn onmisbaar in je hypnotherapie tool-box. Je hebt m.b.v hypnotiserend symbolisch taalgebruik direct contact met het onderbewustzijn van je cliënt. 

Je lost snel diepzittende problemen op.

Je ontvangt het Hypnotherapie certificaat van Hypnotiserend Symbolisch Taalgebruik. Hiermee vind je altijd gemakkelijke en bovendien creatieve oplossingen voor elk probleem. Naast dat je doeltreffend diep therapeutisch werk zal doen, zul je ook je cliënt hele positieve gevoelens laten ervaren en hypnotisch kunnen laten dromen. Ook in je eigen leven zal je op alle levensgebieden positieve veranderingen gaan merken.

Ik leer je vloeiend de taal van het onderbewustzijn spreken...

"Ik gebruik deze technieken om innerlijke remmingen en "oud zeer" bij mijn cliënten op te ruimen. Ook voor het snel oplossen van problemen zoals verbaal, emotioneel, fysiek misbruik, burn-out en oude innerlijke blokkades. Ook voor versterken van jouw talenten en je sterke kanten is dit een zeer praktische en krachtige extra module die ook in deze opleiding is verwerkt. Ideaal voor zelfstandige coaches, hypnotherapeuten.

In deze online bonus training leer je oa deze hypnotherapie technieken:

De Schaduw Metafoor techniek. M.b.v. speciale taalformules leer je om het onderbewustzijn van je cliënt direct te openen om diepzittende gevoelige en persoonlijke problemen op te lossen zonder over de inhoud te weten. Je leert reïntegratieve vragen te stellen, schaduw-metaforen te ontdekken en te verdiepen en in actie te zetten. Taalformules gebruiken om het onderbewustzijn direct te openen. Hiermee kun je snel innerlijke remmingen oplossen


De Leeftijdsregressie techniek met Symbolisch taalgebruik. In de kinderjaren hebben veel cliënten nare ervaringen en trauma's meegemaakt. Hiervan blijven vaak gevoelens "bevroren" in het lijf achter. Je leert deze gevoelens wegnemen en "oude gevoelens" op te lossen. Zodat het lichaam uit de stress en overlevings-stand komt. Doeltreffend ook is dat je met deze techniek oude talentent her-ontdekt.


De Metafoor Revivificatie techniek. Je leert mbv hypnotiserend symbolisch taalgebruik snel contact maken met hele goede gevoelens zoals: rust, kracht en zelfvertrouwen. Hoe je client tijdens het gesprek van de sociale realiteit naar de hypnotische realiteit brengt. En de cliënt daar prachtige belevingen laat hebben en interne landschappen stabiliseert. Met deze techniek gaat je cliënt hypnotisch dromen terwijl super goede gevoelens door het lijf heen gaan.

Nieuwe hypnose technieken: 

De Schaduw Metafoor techniek.

De Metafoor Revivificatie techniek.

De Symbolische Regressie techniek

Gesprekshypnose

Profiteer van 25 jaar ervaring in Maandelijks online Mentorschap

Tijdens je opleiding krijg je maandelijks online mentorschap in groepsverband met Hypnose trainer Martijn Groenendal met 25 jaar ervaring. Er is ruimte voor het stellen van vragen. Dit scheelt je veel tijd in het bemeesteren van hypnose voor het krijgen van de beste resultaten bij je cliënt en het snel laten groeien van je praktijk. Naast maandelijkse online mentorschap zijn kun je het geleerde ook wekelijks oefenen tijdens de online oefenmomenten

25 jaar hypnotherapie ervaring

De Gecertificeerde Hypnotherapie Opleiding met IAPCH Certificaat Level 1 en het Geavanceerde Regressie certificaat wordt live gegeven door Martijn Groenendal. Hij heeft 25 jaar Hypnotherapie ervaring waardoor de kwaliteit hoog is. Zijn opleidingen staan bekend als inspirerend, motiverend en levensveranderend. Daarnaast geeft hij ook vele opleidingen in Hypnotherapie, conversationele hypnose en NLP in binnen-en buitenland en is tevens trainer en mentor bij de grootste hypnose school van de wereld. De engelstalige Hypnosis Training Academy. 

Bij ons bemeester je Hypnotherapie op deze manier:

Opleiding Live in Den Haag

Bij aanmelding kan je gelijk al starten met leren en Hypnotherapie Level 1 online bekijken in je persoonlijke account. De data voor de opleidingsdagen in Den Haag zijn: 

Module 1: Start met Hypnotiserend Symbolisch Taalgebruik
blok 1: 3,4,5 februari 2023, online

Module 2: Hypnose Regressie en Transformationele Therapie
blok 1: 3,4,5 maart 2023, live in Den Haag
blok 2: 14,15,16 april 2023, live in Den Haag

Module 3: Hypnose en Persoonlijkheidstransformatie 

blok 1: 12,13,14 mei 2023, live in Den Haag
blok 2: 9,10,11 juni 2023,  live in Den Haag


Module 4: IAPCH Hypnotherapie Level 1 en certificering

blok 1: 14,15,16 juli, online

Kun je een weekend niet? Kun je die in de volgende groep inhalen zodat je alsnog de volledige opleiding doet. Ook zijn er wekelijkse oefenmomenten om het geleerde te oefenen. De opleiding start ook in oktober 2023
Data oktober 2023


Data oktober:

Bij aanmelding kan je gelijk al starten met leren en Hypnotherapie Level 1 online bekijken in je persoonlijke account. De data voor de opleidingsdagen in Den Haag zijn: 

Module 1: Hypnose Regressie en Transformationele Therapie
blok 1: 6,7,8 oktober 2023, live in Den Haag
blok 2: 3,4,5 november 2023, live in Den Haag

Module 2: Hypnose & Persoonlijkheidstransformatie 

blok 1: 1,2,3 december, live in Den Haag
blok 1: 5,6,7 januari 2024, live in Den Haag


Module 3: IAPCH Hypnotherapie Level 1 en certificering

blok 1: 16,17,18 februari 2024, online


Kun je een weekend niet? Kun je die in de volgende groep inhalen zodat je alsnog de volledige opleiding doet. Ook zijn er wekelijkse oefenmomenten om het geleerde te oefenen. De opleiding start ook in maart 2024

Tijdelijk ontvang jij de extra bonussen bij aanmelding 

BONUS #1: Online

Conversationele Hypnose MASTERY Bootcamp

(waarde: 1000 euro)

De online Conversationele Hypnose MASTERY Bootcamp leert je nog beter worden in hypnotische conversaties. De training zit vol met handige beïnvloeding technieken.


Deze training was toen 1000 euro en die opnames krijg jij allemaal als bonus erbij, waardoor je nog beter wordt in hypnose!

BONUS #2: Online

IAPCH Level 1
Hypnotherapie opleiding 

(waarde: 1500 euro)

De online IAPCH Level 1 Hypnotherapie Opleiding leert je meester worden in 7 hypnotherapie technieken. Ideaal voor therapeutische toepassingen en coaching.


Mensen betaalden toen 1500 euro en alle 26 lessen krijg jij allemaal als bonus erbij. Hiermee bemeester jij hypnotherapie!

BONUS #3: Online

Je Hypnotherapie Praktijk
van A tot Z 

(waarde: 1000 euro)

Deze online training gaf ik aan een groep hypnotherapeuten en zelfstandigen coaches die hun eigen praktijk wilden beginnen.  Stap voor stap begeleiding naar een succesvolle praktijk!

De training koste toen 1000 euro en vele hebben nu hun eigen praktijk waar ze werk doen waar ze van houden. Deze training krijg jij ook! 

Na 68 ervaringen is dit onze score... dit is wat mensen van ons vinden...

Inschrijven voor maart en oktober 2023 kan nu

3

maart
10:00

Gecertificeerde Hypnotherapie opleiding

IAPCH Level 1 en Regressie

6

okt
10:00

Gecertificeerde Hypnotherapie opleiding
IAPCH Level 1 en Regressie

100% Tevredenheids Garantie!

Als je het na het eerste weekend niet tevreden bent krijg je gewoon je geld terug.

Jij kan na de opleiding:

  • voorgoed people-pleasing, angst, trauma, depressie en afhankelijke relaties bij je cliënt oplossen 
  • mensen snel in een goed gevoel laten komen voor lichamelijk herstel, gezondheid en voor een empowerment sessie
  • hoogtevrees, sprekers-angst, fobieën en onverwerkte ervaringen uit het verleden voorgoed oplossen  
  • hypnose inducties toepassen waarmee je cliënt in diepe hypnose gaat
  • ontspanningsinducties toepassen voor het verminderen van stress 
  • conversationele hypnose voor optimale invloed
  • met je woorden anderen sturen en gewenste emoties laten voelen
  • werken met symbolen uit het onderbewustzijn om problemen op te lossen, inzichten te krijgen en gewoontes te veranderen
  • reïntegratie technieken voor het oplossen van innerlijke conflicten en het vergroten van zelfvertrouwen
  • De 6 -staps schaduwmetafoor voor het snel oplossen van innerlijke remmingen en blokkades 
  • hypnotiserend symbolisch taalgebruik waarmee je vloeiend de taal van het onderbewustzijn spreekt

  De opleidingen worden afgerond met een praktijkgerichte certificeringsdag. Er is geen theorie examen en er zijn geen extra studie uren nodig.

  Na succesvolle afronding weet je zeker dat je hypnotherapie hebt bemeesterd en goed kunt toepassen en daarmee de beste resultaten bij je cliënten krijgt. En je hebt bij jezelf veranderingen gemaakt.

  Je ontvangt de Hypnotherapie certificaten Level 1 van de IAPCH en het Regressie & Transformationele Therapie certificaat van de Hypnotherapie Academie Nederland.

  Deze Hypnotherapie certificaten zijn erkend door het CRKBO en de IAPCH. Onze Hypnotherapie opleidingen zijn praktisch toepasbaar en oplossingsgericht, ook geschikt voor beginners. De gehele opleiding staat onder leiding van Martijn Groenendal en wordt door hem zelf gegeven. Dat betekent dat jij van 25 jaar hypnotherapie ervaring profiteert.

Inschrijven voor maart en oktober 2023 kan nu

3

maart
10:00

Gecertificeerde Hypnotherapie opleiding

IAPCH Level 1 en Regressie

6

okt
10:00

Gecertificeerde Hypnotherapie opleiding
IAPCH Level 1 en Regressie