Hypnotherapie Level 1 opleiding

Met IAPCH certificaat

Live in Den Haag 

blok 1: 1,2,3 december 2023
blok 2: 5,6,7 januari 2024

Live in Den Haag
25-26-27-28 april 2024

Je wordt opgeleid tot gecertificeerd IAPCH hypnotherapeut. Je krijgt de beste hypnotherapie technieken op een rij om je cliënt in zijn kracht te plaatsen en oplossingsgericht te coachen en diep therapeutisch werk te doen. Met deze hypnose technieken heb je enorme impact op je cliënt en m.b.v van conversationele hypnose doorbreek je beperkende patronen bij je cliënt in slechts in 1 gesprek.

Met certificaat. Je krijgt de beste hypnotherapie EN conversationele hypnose technieken gedemonstreerd en geleerd. Ideaal voor diep therapeutisch werk en persoonlijke ontwikkeling. Met behulp van deze Hypnotherapie technieken zul je veel meer betekenen voor al je cliënten. De opleiding wordt live in Den Haag gegeven

IAPCH Certificaat

De opleiding wordt afgerond met het erkende hypnotherapie certificaat van de IAPCH en is erkend door het CRKBO.

Diepgang

Bij ons zijn de opleidingen diepgaand & praktisch toepasbaar en transformatief

25 jaar ervaring 

De opleiding staat onder leiding van Martijn Groenendal met meer dan 25 jaar ervaring waardoor de kwaliteit hoog is. 

De beste Hypnotherapie technieken op een rij

Programma van dag tot dag:

Dag 1: Trance-oriëntatie en de sleutel en hypnotische taalpatronen.

Dit is jouw oriëntatiedag. Je komt gelijk in contact met hypnotische inducties. De focus ligt op trance en taal. Hypnotische taalpatronen direct je tweede natuur. Je leert een totaal nieuwe stijl van hypnose toepassen en je doet hypnose-inducties die je nog niet eerder hebt gedaan. Ik hoor vaak dat mensen alleen al door deze dag het gevoel hadden dat ze uit de training hadden gehaald wat ze zochten.

Dag 2 en 3: Hypnotische inducties en het gebruiken van de Non-Awareness-set.

Deze dagen gaan over het doen van hypnotische inducties. Het mooie ervan is dat je leert deze hypnotische inducties ook buiten een therapeutische context toe te passen: ook in normale, alledaagse, gesprekjes. Je komt in aanraking met de Non Awareness-set, één van de hoekstenen van de opleiding. Deze unieke vaardigheden brengen je op een hoger niveau.

Dag 3 en 4: De kern van therapeutische processen en methoden

Nu verschuift de focus naar het toepassen van therapeutische processen en methoden. Met deze technieken, principes en benaderingen kun je zo goed als elk probleem oplossen. Je ontdekt niet alleen hoe je in vaak al enkele minuten de problemen van je cliënt kunt oplossen, je maakt je bovendien ook een unieke vaardigheid eigen. Namelijk hoe je blijvende veranderingen kunt bereiken bij je cliënt zodra de sessie is afgelopen. Ook word je ingewijd in de Covert Therapy, ‘bedekte therapie’ – dat is niet wat je denkt dat het is! Zo leer je werken met het verleden, negatieve overtuigingen, fobieën, enzovoort.

Dag 5: Geavanceerde strategieën en samenvatting en certificering 

Vandaag is het weer tijd om je vaardigheden een stap verder te brengen. De krachtige hypnotische vaardigheden die je tot nu toe hebt geleerd, zijn de basis van waaruit je twee nieuwe elementen toevoegt die conversationele hypnose mogelijk maken. Vanaf vandaag zal je hypnose toe kunnen passen in iedere praktische situatie. Dit is een hele krachtige tool.

Op dit punt van de training kun je bewijzen hoe goed je je alle vaardigheden die je tot nu toe hebt geleerd, je eigen hebt gemaakt. Het principe is eenvoudig: je zorgt zonder assistentie, onder supervisie, voor verandering bij een andere persoon. Tenslotte biedt dit onderdeel je een samenvatting van al het geleerde, en ben je er klaar voor om met al je nieuwe vaardigheden op zak je cliënten doeltreffend te helpen.

Je bent nu opgeleid tot IAPCH Hypnotherapeut

Inhoud blok 1: IAPCH opleiding Hypnotherapeut

Hypnotische taalpatronen
De Oogfixatie inductie
4 Verdiepingstechnieken
Hoe je goede uitleg geeft over hypnose aan anderen
De Hypnotic Blitz techniek
De 4 quadranten techniek
De DMI techniek
De Mind Bending Language techniek
De Revivificatie techniek
Conversationele hypnose
De Non-awareness set
Het versterken van positieve emoties
De Regressie techniek basis versie
De Reïntegratie techniek 

Jij kan na de opleiding:

  • bij elke cliënt angsten, burn-out, trauma, depressie, verslavingen, people-pleasing, afhankelijke relaties en stress voorgoed oplossen 
  • mensen snel in een goed gevoel laten komen voor lichamelijk herstel, gezondheid en voor een empowerment sessie
  • hoogtevrees, sprekersangst, fobieën en onverwerkte ervaringen uit het verleden voorgoed oplossen  
  • hypnose inducties toepassen waarmee je cliënten in diepe hypnose gaan en ontspanningsinducties toepassen voor het verminderen van stress 
  • conversationele hypnose toepassen voor optimale invloed
  • met je woorden anderen sturen en gewenste emoties laten voelen
  • werken met symbolen uit het onderbewustzijn om problemen op te lossen, inzichten te krijgen en gewoontes te veranderen
  • reïntegratie technieken voor het oplossen van innerlijke conflicten en het vergroten van zelfvertrouwen
  De opleiding duurt 5 dagen en wordt afgerond met een praktijkgerichte certificeringsdag. Na succesvolle afronding weet je zeker dat je hypnotherapie goed kunt toepassen voor de beste resultaten bij je cliënten en voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

  Je ontvangt het IAPCH Hypnotherapie certificaat Level 1 en het Deze Hypnotherapie certificaten zijn erkend door het CRKBO en de IAPCH. Onze Hypnotherapie opleiding is praktisch toepasbaar en oplossingsgericht, ook geschikt voor beginners. De gehele opleiding wordt door Martijn Groenendal zelf gegeven met 25 jaar hypnotherapie ervaring.

Ik leer je vloeiend de taal van het onderbewustzijn spreken...

"Ik gebruik deze technieken om innerlijke remmingen en "oud zeer" bij mijn cliënten op te ruimen. Ook voor het snel oplossen van problemen zoals verbaal, emotioneel, fysiek misbruik, burn-out en oude innerlijke blokkades. Ook voor versterken van jouw talenten en je sterke kanten is dit een zeer praktische en krachtige extra module die ook in deze 15-daagse is verwerkt. Ideaal voor zelfstandige coaches, hypnotherapeuten en business coaches"

Na 68 ervaringen is dit onze score... dit is wat mensen van ons vinden...

Hypnotherapie Opleiding Level 1
met IAPCH Certificaat

IAPCH Hypnotherapie Level 1 opleiding

Met IAPCH certificaat Level 1

De Hypnotherapie handleiding

Live in Den Haag 

blok 1: 1,2,3 december 2023
blok 2: 5,6,7 januari 2024


Locatie:
Hypnotherapie Academie Nederland
Bleijenburg 29, 2511 VC Den Haag centrum
10:00-17:00


€1750

Termijnen

IAPCH Hypnotherapie Level 1 opleiding

Met IAPCH certificaat Level 1

De Hypnotherapie handleiding

Live in Den Haag 
25-26-27-28 april 2024


Locatie:
Hypnotherapie Academie Nederland
Bleijenburg 29, 2511 VC Den Haag centrum
10:00-17:00


€1750

Termijnen