Hypnotherapie & Regressie
Level 1 & 2 Opleiding 

Ontdek het 12-staps Regressie Protocol

Met IAPCH Certificaat

De opleiding wordt afgerond met het erkende hypnotherapie certificaat van de IAPCH en HAN is erkend door het CRKBO.

Diepgang

Bij ons zijn de opleidingen diepgaand & praktisch toepasbaar en transformatief

25 jaar ervaring 

De opleiding staat onder leiding van Martijn Groenendal met meer dan 25 jaar ervaring waardoor de kwaliteit hoog is. 

In Hypnotherapie Level 1 wordt je opgeleid tot gecertificeerd IAPCH hypnotherapeut. Je krijgt de beste hypnotherapie technieken op een rij om je cliënt in zijn kracht te plaatsen en oplossingsgericht te coachen en diep therapeutisch werk te doen. Met deze hypnose technieken heb je enorme impact op je cliënt en m.b.v van conversationele hypnose doorbreek je beperkende patronen bij je cliënt in slechts in 1 gesprek.

Met certificaat. Je krijgt de beste hypnotherapie EN conversationele hypnose technieken gedemonstreerd en geleerd. Ideaal voor diep therapeutisch werk en persoonlijke ontwikkeling. Met behulp van deze Hypnotherapie technieken zul je veel meer betekenen voor al je cliënten. De opleiding wordt live in Den Haag gegeven

De beste Hypnotherapie technieken op een rij

Programma van dag tot dag: Hypnotherapie Level 1

Dag 1: Trance-oriëntatie en de sleutel en hypnotische taalpatronen.

Dit is jouw oriëntatiedag. Je komt gelijk in contact met hypnotische inducties. De focus ligt op trance en taal. Hypnotische taalpatronen direct je tweede natuur. Je leert een totaal nieuwe stijl van hypnose toepassen en je doet hypnose-inducties die je nog niet eerder hebt gedaan. Ik hoor vaak dat mensen alleen al door deze dag het gevoel hadden dat ze uit de training hadden gehaald wat ze zochten.

Dag 2 en 3: Hypnotische inducties en het gebruiken van de Non-Awareness-set.

Deze dagen gaan over het doen van hypnotische inducties. Het mooie ervan is dat je leert deze hypnotische inducties ook buiten een therapeutische context toe te passen: ook in normale, alledaagse, gesprekjes. Je komt in aanraking met de Non Awareness-set, één van de hoekstenen van de opleiding. Deze unieke vaardigheden brengen je op een hoger niveau.

Dag 3 en 4: De kern van therapeutische processen en methoden

Nu verschuift de focus naar het toepassen van therapeutische processen en methoden. Met deze technieken, principes en benaderingen kun je zo goed als elk probleem oplossen. Je ontdekt niet alleen hoe je in vaak al enkele minuten de problemen van je cliënt kunt oplossen, je maakt je bovendien ook een unieke vaardigheid eigen. Namelijk hoe je blijvende veranderingen kunt bereiken bij je cliënt zodra de sessie is afgelopen. Ook word je ingewijd in de Covert Therapy, ‘bedekte therapie’ – dat is niet wat je denkt dat het is! Zo leer je werken met het verleden, negatieve overtuigingen, fobieën, enzovoort.

Dag 5: Geavanceerde strategieën en samenvatting en certificering 

Vandaag is het weer tijd om je vaardigheden een stap verder te brengen. De krachtige hypnotische vaardigheden die je tot nu toe hebt geleerd, zijn de basis van waaruit je twee nieuwe elementen toevoegt die conversationele hypnose mogelijk maken. Vanaf vandaag zal je hypnose toe kunnen passen in iedere praktische situatie. Dit is een hele krachtige tool.

Op dit punt van de training kun je bewijzen hoe goed je je alle vaardigheden die je tot nu toe hebt geleerd, je eigen hebt gemaakt. Het principe is eenvoudig: je zorgt zonder assistentie, onder supervisie, voor verandering bij een andere persoon. Tenslotte biedt dit onderdeel je een samenvatting van al het geleerde, en ben je er klaar voor om met al je nieuwe vaardigheden op zak je cliënten doeltreffend te helpen.

Je bent nu opgeleid tot IAPCH Hypnotherapeut

Inhoud Level 1: IAPCH opleiding Hypnotherapeut

Hypnotische taalpatronen
De Oogfixatie inductie
4 Verdiepingstechnieken
Hoe je goede uitleg geeft over hypnose aan anderen
De Hypnotic Blitz techniek
De 4 quadranten techniek
De DMI techniek
De Mind Bending Language techniek
De Revivificatie techniek
Conversationele hypnose
De Non-awareness set
Het versterken van positieve emoties
De Regressie techniek basis versie
De Reïntegratie techniek 

Hypnotherapie & Regressie Level 2 met het Regressie certificaat

Ontdek het 12-staps Regressie Protocol

Hypnotherapie Level 2 is ideaal voor diep therapeutische toepassingen. Zoals het oplossen van people-pleasing, angsten, trauma, burn-out, stress, depressie en relatieverslaving. Je leert hoe je met het 12-staps Regressie Protocol dit soort blokkades oplost. Dit soort blokkades zijn meestal beschermingen van "oud zeer" zoals: genegeerd, ontkent of afgewezen zijn. Met als gevolg dat er patronen zijn ontstaan zoals: people-pleasing, perfectionisme, symbiotische relaties, co-dependentie, of het "loser" syndroom. 

Vanuit deze oude identiteit zijn er beperkingen op het gebied van zelf-expressie, succes en zingeving. In de opleiding leer je mbv het 12-staps Regressie protocol dit voorgoed op te lossen. Met Regressie certificaat. Ook is er aandacht voor je eigen proces en persoonlijke groei. Deze 5-daagse regressie opleiding heeft een bevrijdend effect. Je zult erna veel meer kunnen betekenen voor je cliënten. Erkend door het CRKBO.

Inhoud:
Het 12-staps Regressie Protocol

1. Probleem - en doel omschrijving

2. Voorbereidingsvragen
3. Hypnose inducties
4. Verschillende Hypnose verdiepingstechnieken
5. Contact maken met de overheersende emoties
6. Het omhoog tellen van de overheersende emotie van 1-10 

7. Leeftijdsregressie en oriëntatie in de herinnering

8. Gestalt-dialogen 

9. Gestalt-dialoog met zelf

10. Laat de cliënt reflecteren op de gestaltdialogen

11. Hypnotische samenvatting, blitz en posthypnotische suggestie

12. Maak wakker, leid af en doe testwerk

En je leert:

 • hoe je pijnlijke tegenslagen van je cliënt uit het verleden in een gids veranderd die de weg wijst naar het werkelijke verlangen van de cliënt om zijn of haar beste leven te leiden
 • hoe je je cliënt succesvol re-programmeert dmv het bewuste -en het onbewuste op één lijn te krijgen
 • hoe je 6 verschillende lagen van een kerntrauma ontdekt (powerful)
 • hoe je met cliënt in diepe hypnose levensveranderende "gestalt dialogen" voert 
 • hoe je boosheid, verdriet en angst bij de wortel aanpakt en veranderd in een positieve emotie en hoe je emoties correct leest, managed en veranderd

10-daagse Hypnotherapie & Regressie opleiding

Je kunt na de opleiding:

  • bij elke cliënt angsten, burn-out, trauma, depressie, verslavingen, people-pleasing, afhankelijke relaties en stress voorgoed oplossen 
  • mensen snel in een goed gevoel laten komen voor lichamelijk herstel, gezondheid en voor een empowerment sessie
  • hoogtevrees, sprekersangst, fobieën en onverwerkte ervaringen uit het verleden voorgoed oplossen  
  • hypnose inducties toepassen waarmee je cliënten in diepe hypnose gaan en ontspanningsinducties toepassen voor het verminderen van stress 
  • conversationele hypnose toepassen voor optimale invloed
  • met je woorden anderen sturen en gewenste emoties laten voelen
  • werken met symbolen uit het onderbewustzijn om problemen op te lossen, inzichten te krijgen en gewoontes te veranderen
  • reïntegratie technieken voor het oplossen van innerlijke conflicten en het vergroten van zelfvertrouwen
  De opleiding duurt 10 dagen en wordt afgerond met een praktijkgerichte certificeringsdag. Na succesvolle afronding weet je zeker dat je hypnotherapie goed kunt toepassen voor de beste resultaten bij je cliënten en voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

  Je ontvangt het IAPCH Hypnotherapie certificaat Level 1 en het HAN regressie certificaat. Deze Hypnotherapie certificaten zijn erkend door het CRKBO en de IAPCH. Onze Hypnotherapie opleiding is praktisch toepasbaar en oplossingsgericht, ook geschikt voor beginners. De gehele opleiding wordt door Martijn Groenendal zelf gegeven met 25 jaar hypnotherapie ervaring.

Ik leer je vloeiend de taal van het onderbewustzijn spreken...

"Ik gebruik het 12-staps Regressie Protocol zelf ook. Vooral om  innerlijke remmingen op te lossen en "oud zeer" bij mijn cliënten op te ruimen. Alsmede bij burn-outs, depressies, pijn uit het verleden, misbruik (verbaal, emotioneel, lichamelijk). Maar ook bij ondernemers die vastzitten in hun eigen onbewuste patronen en overtuigingen en die zichzelf meer willen laten zien, wat faalangst hebben of bang zijn om zichzelf  voor schut te zetten wanneer ze hun hoofd boven het maaiveld moeten uitsteken, assertiever willen zijn of succesvoller willen zijn op wat voor manier dan ook. Ideaal voor zelfstandige coaches, hypnotherapeuten; beginners en gevorderden"

Na 68 ervaringen is dit onze score... dit is wat mensen van ons vinden...

Hypnotherapie & Regressie Level 1 & 2
Inschrijven kan nu

Start in mei 2023

Level 1: 18 t/m 22 mei 2023 met IAPCH certificaat 
Level 2: 21 t/m 25 juni 2023 met Regressie certificaat


Live in Den Haag


Ipv €3500 nu tijdelijk voor €3000

Termijnen

Start in september 2023

Level 1: 20 t/m 24 september 2023 met IAPCH certificaat 
Level 2: 25 t/m 29 oktober 2023 met Regressie certificaat


Live in Den Haag

Ipv €3500 nu tijdelijk voor €3000

Termijnen