Video Aspect Ratio: 4:1

Hypnose leren? (Leer Hypnose Online!)

Ontdek hoe je gemakkelijk anderen hypnotiseert!

Ontdek hoe je gemakkelijk anderen hypnotiseert!

Ik leer je de krachtigste hypnose inducties waarmee je de ander een onvergetelijk positieve ervaring geeft! (ook snelle inducties)

Je hebt nu het zelfvertrouwen om andere mensen te helpen

Je leert om met zelfvertrouwen technieken toe te passen om de ander snel in zijn kracht te plaatsen

Al 20 jaar internationale hypnose ervaring

Martijn Groenendal maakt je sterk in hypnose en heeft al 20 jaar ervaring.

1. Ontdek hoe je kritische mensen in hypnose krijgt...

Veel mensen zijn bang dat wanneer ze een ander willen hypnotiseren dat het ze niet lukt. Ik leer je de beste methoden om bij iedereen alle weerstand weg te halen. Hiermee heb je altijd de garantie dat bij jou iedereen in diepe hypnose gaat. Zelfs de cynische en analytische mensen. Met deze technieken vermijd je dat jouw hypnose inductie niet werkt. Je kunt deze methodes, om een ander open en ontvankelijk voor suggesties te maken, ook in je dagelijkse omgang met mensen gebruiken; bijvoorbeeld op je werk! 

2. Pas de krachtigste hypnose inducties toe (ook snelle)...  

Omdat je de krachtigste hypnose inducties leert toe te passen (die ik over de hele wereld heb verzameld) loop je nooit meer vast en weet je in iedere hypnose sessie de juiste hypnose techniek toe te passen. Bij elk persoon een passende techniek geeft je de vrijheid om je eigen hypnose stijl te krijgen. Door de variatie aan technieken heb jij en je cliënt een groot plezier tijdens de hypnose sessie en je weet gewoon dat het werkt! 


3. Krijg het zelfvertrouwen om andere mensen te helpen...

Je leert wat je moet zeggen en doen wanneer je client in diepe hypnose is. Je leert snelle technieken hoe je een ander in zijn kracht plaatst, een hypnotische pep-talk geeft of zelfvertrouwen geeft. Dit maakt al jouw hypnose sessies waardevol. Zo krijg je als snel een rij van mensen die met je willen werken. Handig als bijbaan of wanneer je wilt gaan coachen. Zo hoor je nooit meer dat hypnose oppervlakkig is omdat je mensen écht helpt die soms al jaren tevergeefs in therapie zitten. 


4. Praat mensen in diepe hypnose in een gewoon gesprek...

Ik leer je ook conversationele hypnose. Dat betekent dat je in een gewoon gesprek iemand in diepe hypnose krijgt zonder dat de persoon het doorheeft. Dit is handig als je het woord hypnose niet kan noemen zoals bijvoorbeeld in zakelijke situaties. Met behulp van conversationele hypnose maak je mensen snel open -en ontvankelijk voor je hypnotische suggesties of advies. Je maakt een diepe verbinding die je normaal niet hebt en de ander heeft niets door. Super cool!  


“Een schot in de roos. Het is een geweldige ervaring geweest, met een heel goed resultaat voor mij als zelfstandig coach. Martijn laat zien waar het allemaal echt om gaat, helemaal top! Ik kan niet anders zeggen.”


Gerard de Vries

De NLP Life Academy maakt je sterk in hypnose!

Welkom bij de NLP Life Academy en de Hypnose basiscursus. We verzorgen al 25 jaar erkende en internationaal gecertificeerde opleidingen op het gebied van hypnotherapie conversationele hypnose- en NLP. We leiden coaches op in de toepassing van hypnose en plaatsen mensen terug in hun kracht . Door 25 jaar ervaring van Martijn groenendal die al zijn trainingen zelf verzorgd heb je 25 jaar ervaring in je online training. We geven niet alleen hypnose praktijk training maar ook altijd de beste life coaching technieken hoe je zelfvertrouwen krijgt. Dat maakt ons uniek!

"Ik ben Martijn Groenendal en kreeg op mijn negentiende jaar de droom om een fobie weg te halen bij een cliënt. Mijn droom was om dit binnen één uur te doen. Ik begon een reis letterlijk over de hele wereld om hypnose te leren van de groten der aarde. Dat veroorzaakte dat ik de hypnose vaardigheden in bezit kreeg om dat te kunnen doen. Nu geef ik hypnose trainingen in Nederland, België, UK, Singapore en Australië. Hypnose is naast een krachtig middel om fobieën op te lossen, ook een goed middel om je op een positieve manier met jezelf en anderen te verbinden"

Overtuigd? Start vandaag nog!

Miranda Kasius

NLP Coach

"Ik heb de Hypnose Basiscursus als zeer praktisch, effectief en vol plezier ervaren" Miranda Kasius 

Het werken met Martijn Groenendal is een feest! Wat mij betreft een aanrader voor elke coach die het maximale uit zichzelf en de cliënt wil halen.”