Regressie & Transformationele Therapie 
Ericksoniaanse Hypnotherapie Mastery

Hypnotherapie Mastery introductie weekend voor beginners en gevorderden

ERKENDE OPLEIDING

De opleidingen van de Hypnotherapie Academie Nederland zijn erkend door de IAPCH en het CRKBO. Onze NLP opleidingen zijn erkend door de NLP Society.

GEEN TRUKENDOOS

Veel Hypnose trainingen lijken nog al eens op een trukendoos, de opleidingen bij de Hypnotherapie Academie Nederland zijn TRANSFORMATIEF & resultaatgericht.

25 JAAR ERVARING

Het Hypnotherapie Mastery weekend wordt gegeven door Hypnose trainer Martijn Groenendal met meer dan 25 jaar ervaring waardoor de kwaliteit hoog is.

Het hypnotherapie mastery weekend is een groot feest omdat je hypnotische ervaringen krijgt, oefeningen doet met elkaar en kennis maakt met de belangrijkste onderdelen binnen hypnotherapie. Transformationele therapie, Ericksoniaanse Metaforen, hypnose demonstraties, regressie in een weekend, is helemaal te gek!. Wil je meer bijdragen aan je client, een zinvol leven en heel goed zijn in het helpen van mensen?. De Hypnotherapie Academie Nederland geeft je alle vaardigheden die daarvoor nodig zijn. Je krijgt nieuwe kennis, diepe inzichten en hypnotische ervaringen.

Veel hypnotherapeuten, coaches, NLP'ers, psyhotherapeuten hebben soms de uitdaging dat ze bij hun cliënt niet bij de kern van het probleem komen. Hierdoor kunnen ze het probleem niet oplossen, waardoor ze voelen dat ze tekort schieten en niet de gewenste bijdrage kunnen leveren. Er moeten een aantal nieuwe hypnotherapie vaardigheden bijgeleerd worden voor betere resultaten. In dit weekend leer je over de krachtigste technieken binnen hypnotherapie. Het Hypnotherapie Mastery weekend wordt gegeven in onze locatie in Den Haag, 5 minuten van CS.

JE LEERT OVER:

Geavanceerde Regressie & 
Transformationele Therapie 

Transformationele therapie is een geavanceerdere vorm van regressie doen waar je als hypnotherapeut in hypnose o.a met behulp van de zogenaamde "gestalt dialogen", bij je cliënten trauma's, emotionele blokkades en onverwerkte ervaringen uit het verleden voorgoed oplost.

Ook bij cliënten die vastzitten in hun eigen onbewuste patronen en overtuigingen en die zichzelf bijvoorbeeld meer willen laten zien; faalangst hebben of bang zijn om zichzelf voor gek te zetten, wanneer ze hun hoofd boven het maaiveld moeten uitsteken of wanneer ze assertiever moeten zijn.

Ericksoniaanse Metaforen 

Met het juiste gebruik van Ericksoniaanse Metaforen in hypnose, kun je problemen, gedragspatronen en gewoontes bij je cliënt onbewust veranderen. Hiermee vermijd je alle weerstand van het bewuste.

Ook kun je met Ericksoniaanse Metaforen, gespannen en angstige cliënten in de ideale gemoedstoestand brengen. Je veroorzaakt hiermee diepgaande helende ervaringen in het geval van traumatische herinneringen en nare emoties bij je cliënt.

Erickskoniaanse Hypnotherapie Mastery 

Je krijgt kennis over de 7 hypnotische sets die Dr. Erickson gebruikte, de 11 diepe trance fenomenen en de mind without de body techniek. Je ontdekt hoe je ericksoniaanse priming technieken, je hypnotherapie sessies effectiever maakt. Erickson gebruikte hypnose technieken als arm levitatie, tijdsvervorming, dissociatie, reïmprinting technieken etc...

Conversationele Hypnose Mastery

Met Conversatoinele Hypnose Mastery krijg je optimale invloed over je conversaties en meer controle over je hypnotherapie sessies. Je maakt met deze technieken het onderbewustzijn ontvankelijk en ontdekt hoe je de Goldmining Techniek toepast. Hiermee ontdek je goud in ieder gesprek. 

WAT ANDEREN ZEGGEN:

25 JAAR HYPNOSE ERVARING

Het Hypnotherapie Mastery weekend wordt gegeven door Martijn Groenendal met meer dan 25 jaar Hypnose & NLP ervaring waardoor de kwaliteit hoog is.  Zijn opleidingen staan bekend als inspirerend,  motiverend en transformerend. Daarnaast geeft hij ook vele opleidingen in binnen-en buitenland. Je krijgt ook informatie over onze hypnotherapie opleidingen binnen onze academie.

HYPNOTHERAPIE MASTERY WEEKEND IN DEN HAAG

Hypnotherapie MASTERY weekend
december 2020

2 dagen, 1 weekend op za-zo.


Locatie:
Hypnotherapie Academie Nederland
Bleijenburg 29, 2511, VC Den Haag
5 minuten van CS en parkeergarage.

Lestijden van 10:00 - 17:00.

Inclusief: Kleine Hypnotherapie manual, koffie thee,

Investering: € 97


Data:
zaterdag en zondag 12 en 13 december 2020

Hypnotherapie MASTERY weekend 
januari 2021

2 dagen, 1 weekend op za-zo.


Locatie:
Hypnotherapie Academie Nederland
Bleijenburg 29, 2511, VC Den Haag
5 minuten van CS en parkeergarage.

Lestijden van 10:00 - 17:00.

Inclusief: Kleine Hypnotherapie manual, koffie thee,

Investering: € 97

Data:
zaterdag en zondag 23 en 24 januari 2021