Het 365 Manifesteringsplan

Ontdek hoe je in overvloed en vrijheid leeft en met zelfvertrouwen je "BURNING DESIRE" realiseert!! (3-daagse webinar training)

De zomer loopt door en 2024 staat daar ver aan de horizon. De klok tikt onophoudelijk door, en jij staat klaar om je "burning desire" te omarmen als nooit tevoren! Geen tijd te verliezen, geen doel te ver weg. Jouw mindset is een kompas, je ambitie is ongekend. Je wilt je passie laten bruisen en je zelfexpressie door het dak laten gaan! Want enkel op deze manier zul je je diepste doelen bereiken met een doelgerichte precisie die alle verwachtingen overstijgt. Je wilt beestachtige motivatie, inspiratie en doorzettingsvermogen hebben. 

3-Daagse Intensieve Webinar Training!Je wilt 3 dagen diepgaande processen en informatie beleven om alles op alles te zetten voor het bereiken van je doelen. Je bent geen go-with-the-flow-persoon maar juist doelgericht en ambitieus. De pen is klaar, het papier wacht. Je telefoon? Die is uitgeschakeld, want jij bent er klaar voor om serieus te leren te groeien en te leven!!! Laat middelmatigheid voorgoed achter je. Je wilt je beestachtig goed voelen, vooruit gaan en je toekomst plannen. Online webinar 28,29,30 augustus 11:00 - 12:00

Wat je gaat ontdekken op je reis naar meer overvloed, vrijheid en zelfvertrouwen...

1. Kiezen wat je wilt - A Burning Desire!!!

Ontdek de kracht van "Kiezen wat je wilt" en laat je innerlijke vlam branden met een onstuitbare passie! Schep helderheid, richting en bezieling in je leven terwijl we je begeleiden bij het ontwerpen van een toekomst die recht uit je hart komt. Klaar om je verlangens te omarmen en de weg naar vervulling te betreden? Meld je aan voor deze inspirerende sessie!

2. Doelen hebben

Stap in de wereld van onbegrensde mogelijkheden met je eigen doelen en ontdek hoe gerichte vastberadenheid je leidt naar betekenisvolle prestaties!  Laat je inspireren om doelen te stellen die je ziel in vuur en vlam zetten, terwijl we je begeleiden bij het creëren van een strategische routekaart naar succes.

3. Je identiteit moet matchen met je visie

Ontdek de sleutel tot harmonieus succes door e identiteit naadloos te laten samenvloeien met je grootse visie. Dit boeiende webinar onthult hoe je jezelf kunt transformeren tot de meest authentieke en krachtige versie van wie je wilt zijn. Sta op als de architect van je eigen lotsbestemming door je identiteit te laten weerspiegelen zoals in je visie.

4.Je sabotage patroon te slim af zijn 

Doorbreek de ketenen van zelfsabotage en neem de controle over je leven terug! Dit meeslepende webinar onthult slimme strategieën om je sabotagepatronen te herkennen, te begrijpen en uiteindelijk te overwinnen, zodat je kunt floreren als nooit tevoren. Ontdek hoe je je innerlijke kracht kunt aanspreken en je sabotagepatronen kunt ontmaskeren en overwinnen.

5.Je succes patroon kennen

Ontdek de blauwdruk van succes die in jou schuilt en leer hoe je deze kunt ontketenen voor buitengewone prestaties en het leven van je visie. Ontgrendel de sleutel tot consistente successen door inzicht te krijgen in je eigen succespatronen en hoe je ze kunt maximaliseren.  Leer de kunst van doelgerichte groei kennen terwijl we je begeleiden bij het identificeren en versterken van je eigen succespatronen.

6. Leven in harmonie met de succes-wetten

Ontdek hoe je de sleutels tot succes kunt ontsluiten door in lijn te komen met de tijdloze wetten die grootsheid mogelijk maken. Sluit je aan bij dit inspirerende webinar en leer hoe je jezelf kunt uitlijnen met de krachten die succes in alle aspecten van je leven brengen. Leer hoe je als een meester de universele wetten van succes kunt benutten om een leven van overvloed en welzijn te creëren.

Let op deze training is niet voor iedereen

Diegenen die tevreden zijn met hun huidige situatie: Als je comfortabel bent met waar je nu bent en geen verlangen hebt naar groei, ambitie of verandering, dan is dit seminar wellicht niet geschikt voor jou.

Personen zonder enige interesse in persoonlijke ontwikkeling: Als je geen interesse hebt in het verkennen van nieuwe inzichten, strategieën en het ontwikkelen van je potentieel, dan kan dit seminar mogelijk niet passend zijn.

Mensen die niet bereid zijn om actie te ondernemen: Als je niet van plan bent om actie te ondernemen op basis van wat je leert en geen bereidheid hebt om inspanningen te leveren voor je doelen, dan is dit seminar wellicht niet geschikt.

Iedereen die op zoek is naar directe oplossingen zonder inzet: Als je op zoek bent naar snelle oplossingen zonder enige toewijding of inspanning, is dit seminar mogelijk niet geschikt, omdat het gericht is op diepgaande groei en ontwikkeling.

Personen die niet openstaan voor verandering of nieuwe ideeën: Als je gesloten bent voor nieuwe perspectieven, concepten en methoden, en vasthoudt aan bestaande overtuigingen, kan dit seminar niet de juiste keuze zijn.

Mensen die geen verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen succes: Als je geneigd bent om anderen of omstandigheden de schuld te geven van je gebrek aan succes in plaats van verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen acties, is dit seminar mogelijk niet geschikt.

Individuen die geen tijd of toewijding kunnen vrijmaken: Als je niet in staat bent om de tijd en energie te investeren die nodig is om de informatie en processen van het seminar volledig te benutten, kan dit evenement niet geschikt zijn.

Personen die geen interesse hebben in zelfreflectie: Als je niet bereid bent om kritisch naar jezelf te kijken, je sterke punten en zwakheden te evalueren en te groeien vanuit zelfreflectie, kan dit seminar mogelijk niet bij je passen.

Mensen die op zoek zijn naar een quick fix zonder blijvende impact: Als je op zoek bent naar een tijdelijke oplossing in plaats van een duurzame transformatie, is dit seminar wellicht niet in lijn met je verwachtingen.

Iedereen die niet bereid is om uit hun comfortzone te stappen: Als je vasthoudt aan je comfortzone en niet bereid bent om uitdagende stappen te zetten en nieuwe grenzen te verkennen, is dit seminar mogelijk niet geschikt voor jou.

Martijn Groenendal

Duik Diep in een Leven van Liefde, Succes en Vervulling!

Hoi, ik ben Martijn Groenendal! Ik gebruik zelf ook deze kennis, tactieken en technieken. Wat ik met je in deze training ga beleven kan je hele leven voor het positieve veranderen. Get ready!

je hebt een sterk verlangen om elke dag wakker te worden met onstopbare energie en passie om je doelen te bereiken, terwijl je ook diepgang en vervulling in alle aspecten van je leven wilt ervaren. je bent bereidt opofferingen te maken om te krijgen wat je wilt. Je toe te wijden aan een leven dat uniek voor jou is! Je wil persoonlijke groei ervaren en nog meer liefde en succes ervaren, zowel voor jezelf als voor anderen.

Welkom bij een unieke kans om je leven naar nieuwe hoogten te brengen en de kracht in jezelf te ontdekken die je altijd al hebt gekoesterd. Dit is jouw uitnodiging om deel te nemen aan een transformerende reis tijdens onze 3-daagse training.

Stel je voor dat je elke dag begint met een sprankelende energie, klaar om je potentieel ten volle te benutten. Leer hoe je jezelf kunt aandrijven met een niet-aflatende passie, zodat je niet alleen je eigen leven transformeert, maar ook dat van anderen om je heen.

Deze training is doordrenkt van diepgang, van het verkennen van jezelf en je bewustzijn, het universum, je eigen leven op manieren die je voorheen voor onmogelijk hield. Het is een kans om jezelf en je burning desire volledig te omarmen en te leren hoe je jouw aanwezigheid kunt laten schitteren in alles wat je doet.

Dus sta op, omarm deze kans en neem een bad in een golf van positieve energie.

Meld je vandaag nog aan en maak je klaar om de toekomst te veroveren met hernieuwde passie en vastberadenheid!

JA, IK DOE MEE en zet vandaag mijn eerste stap naar meer overvloed, vrijheid en zelfvertrouwen