Geavanceerde Regressie & Transformationele Therapie Opleiding 

De Geavanceerde Regressie & Transformationele Therapie Opleiding is speciaal voor het oplossen van burn-out, depressie, verslavingen (ook co-dependancy) en trauma.

Je krijgt diep inzicht in de problematiek van de cliënt en zal daardoor met zelfvertrouwen deze problemen bij de wortel aanpakken en alle tools leren om deze problemen in enkele sessies voorgoed op te lossen.

Je krijgt:

  • praktijktraining in de geavanceerde regressie en transformationele therapie

  • praktijktraining in de toepassing van de 6 essentiële life skills

  • praktijk training in de toepassingen van de regressie en de 6 essentiële life skills om burn-out, depressie, verslavingen, co-dependency en trauma voorgoed op te lossen 
  • hoe je cliënt loskomt van de blokkerende bescherming -en verzachting technieken van emotionele pijn zoals het hebben van verslavingen, people pleasing, symbiotische relaties als volwassene, co-dependency, het controleren van anderen, narcisme, of het "loser" syndroom en of rollen die onbewust meestal zijn aangeleerd, zoals overleving- strategieën

  • hoe je met je cliënt in hypnose levensveranderende "gestalt dialogen" houdt

  • hoe je je cliënt uit de "slachtoffer rol" krijgt en in een "Empowerend" individu veranderd

  • hoe je je cliënt succesvol re-programmeert dmv het bewuste en het onbewuste op één lijn te krijgen

  • hoe je boosheid, verdriet en angst bij de wortel aanpakt en veranderd in een positieve emotie en hoe je emoties correct leest, managed en veranderd

  • hoe je pijnlijke tegenslagen van je cliënt uit het verleden (of heden) in een gids veranderd die de weg wijst naar het werkelijke verlangen van de cliënt om zijn of haar beste leven te leiden

  • inzicht in hoe je depressies, burn-outs en emotionele pijn bij je cliënt oplost

Ontdek de 12 stappen van de Geavanceerde Regressie & Transformationele Therapie

1. Doelstelling 
2. Het contact maken met de overheersende emotie
3. Het afmaken van zinnen verdere verkenning van herinnering
4. Het ontdekken van de overheersende en onderliggende emotie 5. Leeftijdregressie tot de Initial Sensitising Experience (ISE)

6. Gestaltdialogen
7. Het ontdekken van de versterkende secundaire ervaringen

8. Re-educatie van het onderbewustzijn
9. Terugkeren naar de huidige tijd

10. De bewuste integratie van houdingen van het onderbewustzijn 11. Wakker maken
12. Post-hypnotische bespreking

Verander oude paradigma's bij je cliënt met deze 
6 essentiële life skills

Life skill #1: Het juist managen van oude ervaringen 

Door het opnieuw bekijken van ervaringen kun je ontdekken, hoe de cliënt zijn of haar grenzen zet, eventueel gaten in zijn persoonlijke grens (identiteit) heeft, hoe de waarneming was en wat de ontbrekende vaardigheden/"skills"/lessen zijn die de cliënt nodig heeft. Je wilt met "lerende ogen" kijken naar oude ervaringen. 

Life skill # 2: Het juist managen van emoties 

Alle emoties hebben specifieke boodschappen en oorzaken waarom ze ervaren worden. Het juist kunnen lezen van deze emoties geeft alle informatie om het probleem op te lossen. De belangrijkste emoties zijn boosheid, verdriet, angst, schuld en schaamte alle andere zijn afgeleid van deze emoties. 

Life skill # 3: Het ontdekken van gemiste lessen

Elke ervaring inclusief tegenslagen, tijdelijke mislukkingen en trauma moet vroeg of laat bekeken worden door de ogen van een leider ipv een slachtoffer. Wat zijn de mogelijkheden in deze ervaring? Dit kan door de ontbrekende vaardigheden, lessen en skills te ontdekken en door de betekenis te veranderen. Het gezichtspunt dat de cliënt kiest in te nemen (of onbewust had gekozen met kinderlijke ogen) ten aanzien van de ervaring moet ontdekt worden en opnieuw geëvalueerd worden en in lijn komen met wat de cliënt wilt bereiken in zijn leven. Het gezichtspunt, de manier van kijken op de ervaring veroorzaakt pijn of heling. 

Life skill # 4: Het integreren van de lessen in gedrag

Deze ontbrekende vaardigheden, lessen en skills moeten door de cliënt geïntegreerd worden in het dagelijkse leven. Vooral wanneer het nodig is, op de in het verleden uitdagende momenten. Hiermee krijgt de cliënt het nieuwe resultaat omdat er nieuwe oorzakelijkheden in beweging worden gezet. 

Life skill # 5: Commitment 

De cliënt moet eerst de beslissing en dan de commitment maken met zichzelf. Loyaal leren zijn en blijven aan de commitment om de ontbrekende vaardigheden, lessen en skills die geleerd zijn ook daadwerkelijk toe te passen voor het nieuwe resultaat. Dit is het leerproces in een volgende fase en heeft als beloning dat het nieuwe resultaat (dat de cliënt wilt) zintuiglijk waarneembaar zal zijn.. Dit is zingeving en ontwikkeling. 

Life skill # 6: Het maken van een persoonlijk succes script

Het hebben van een Persoonlijk Succes Script, houd de cliënt op het juiste pad en zorgt ervoor dat terugval bijna onmogelijk is. Het stimuleert steeds meer bewustzijn over de bestemming die de cliënt wilt bereiken en leiderschap over zijn of haar leven. Het denken blijft helder, gefocust en gemotiveerd. 

Wat is het dat je écht wilt? Dat is een goede vraag en brengt je cliënt naar wat werkelijk belangrijk is. Vanuit de antwoorden, ontstaat de visie en de visie dicteert het plan en wat er gedaan moet worden. Het leven is een pad van groei met vele obstakels, uitdagingen en tegenslagen om de aanwezige potentie uit de mens te halen (educatie) en op deze manier kun je meer bijdrage leveren aan de groei en ontwikkeling van de omgeving, gezin, gemeenschap en de hele wereld. Een leven met betekenis is de moeite waard. 

Lees hier hoe de Geavanceerde Regressie Opleiding is bevallen:

In oktober ben ik gestart met de Geavanceerde Regressie & Transformationele Therapie Opleiding wat een eye-opener was dat. Ik was alleen bekend met directe hypnose maar daarvan vond ik altijd dat ik te weinig verbinding had met mijn cliënt en vaak geen goed beeld had van de resultaten van de sessies. 


Nu ik in aanraking ben gekomen met deze hypnose valt alles voor mijn gevoel op zijn plek. Je bent continu in contact en hebt ook het gevoel dat je daarin je cliënt beter kunt helpen. Martijn is een fijne leraar die stapsgewijs door de stof gaat. Er wordt veel geoefend met steeds een beetje meer kennis zodat door herhaling en extra stof alles goed blijft hangen. Ik zou willen dat ik dat eerder had ontdekt. Ik kijk nu al uit naar het laatste blok.


Dit is voor mij net het stukje wat ik nodig heb om bij mijn cliënten diepgewortelde emoties op te ruimen en te veranderen! Het is ook op vele vlakken te gebruiken, of je nou pijn hebt, je met je innerlijk kind in gesprek wilt gaan of een plezierig gevoel wilt vergroten, dan is dat ook mogelijk! Ik vind het tot nu toe de beste opleiding die ik bij Martijn heb mogen volgen!

 

Martijn ademt echt hypnose en NLP. Hij staat voor mij in de top 2 als beste leraar!!!!


Complete opleiding met een helder theoretisch kader en veel ruimte om de theorie te oefenen. Goed toe te passen voor als standaard interventies niet werken en er dieperliggende oorzaken zijn, die kunnen goed aangepakt worden met deze geavanceerde regressie.


Wat ben ik blij dat ik deze opleiding ben gaan volgen. Hij is interessant en heel goed te gebruiken in mijn praktijk. Martijn weet het heel goed uit te leggen en heeft veel praktijk voorbeelden waardoor het enorm aanspreekt.


Het mooiste tot nu toe is dat het mij persoonlijk al veel heeft gebracht. Voor dat ik begon was ik zelf behoorlijk uit balans en wilde de opleiding eigenlijk annuleren. ( Gelukkig niet gedaan ) Doordat we heel veel ruimte en tijd krijgen om het geleerde te oefenen is er bij mezelf ook veel veranderd en sta ik weer steviger op mijn benen. Heel erg bedankt Martijn


Opleiding Geavanceerde regressie en transformationele therapie gevolgd. Zeer waardevolle technieken geleerd, waarmee je cliënten met uiteenlopende problemen goed kunt helpen. Martijn is een toptrainer en meester hypnotherapeut. Locatie is prima, koffie is goed en Den Haag Centraal is 5 minuten.


De opleiding:12 daagse Regressie en transformationele therapie afgerond. Zeer complete opleiding waarmee je bij de cliënt veel issues kan oplossen! Martijn is erg kundig en geduldig en heeft het hart op de juiste plaats. Erik


"Ik gebruik zelf ook de Geavanceerde Regressie en de 6 Essentiële Life Skills"

"Vooral bij cliënten met burn-outs, depressies, pijn uit het verleden, verslavingen, misbruik (verbaal, emotioneel, lichamelijk)."

Maar ook bij ondernemers die vastzitten in hun eigen onbewuste patronen en overtuigingen en die zichzelf meer willen laten zien, wat faalangst hebben of bang zijn om zichzelf  voor schut te zetten wanneer ze hun hoofd boven het maaiveld moeten uitsteken, assertiever willen zijn of succesvoller willen zijn op wat voor manier dan ook"

Geavanceerde Regressie & Transformationele Therapie Opleiding 

NLP Life Academy
Bleijenburg 29

2511 VC Den Haag

Start in oktober 2020

blok 1: 15,16,17,18 oktober 2020

blok 2: 19,20,21,22 november 2020

blok 3: 14,15,16,17 januari 2021
betalen


Verspreid over 3 maanden:

termijn 1.3 betalen
termijn 2.3 betalen

termijn 3.3 betalen