Hypnotherapie: Regressie & Transformationele Therapie

voor het oplossen van stress, burn-out, trauma, depressie, verslavingen en
afhankelijke relaties...

ERKEND CERTIFICAAT

De opleiding wordt afgerond met het hypnotherapie certificaat van de Hypnotherapie Academie Nederland en is erkend door het CRKBO. Een garantie dat je altijd kunt doorstromen naar het volgende level.

NIET OPPERVLAKKIG

Veel Hypnose opleidingen lijken nog al eens oppervlakkig te zijn. De opleidingen bij de Hypnotherapie Academie Nederland zijn diepgaand & praktisch toepasbaar 

25 JAAR ERVARING

De opleiding wordt gegeven door Martijn Groenendal met meer dan 25 jaar Hypnose ervaring waardoor de kwaliteit hoog is. Zijn opleidingen staan bekend als inspirerend en motiverend.

Veel hypnotherapeuten, coaches en NLP'ers, hebben de uitdaging dat ze tijdens hypnotherapie en het coachen van hun cliënt niet altijd bij de kern van het probleem komen. Hierdoor kunnen ze vaak niet effectief het probleem oplossen of maar tot een bepaald niveau, waardoor ze niet de gewenste bijdrage kunnen leveren. In deze hypnotherapie opleiding krijg je krachtige hypnose technieken om o.a burn-out, trauma, depressie, verslavingen en codependente relaties en een onverwerkt verleden voorgoed op te lossen.

Wanneer je bij ons leert ben je in staat hypnose toe te passen met zelfvertrouwen, veel kennis.  Ook krijg je cruciale inzichten over jezelf en hoe het onderbewustzijn werkt. De resultaten zijn merkbaar: je leven verandert in positieve zin. Hypnotherapie is een leuk vak waarmee je meer kan bijdragen aan anderen. In deze opleiding krijg je alle vaardigheden die daarvoor nodig zijn. De opleiding is erkend door de IAPCH en het CRKBO. Je ontvangt het Geavanceerde Regressie & Transformationele Therapie certificaat van de Hypnotherapie Academie Nederland. De opleiding wordt gegeven op onze locatie in Den Haag, 5 minuten lopen van CS.

Je leert in module 1:
geavanceerde regressie en transformationele therapie

Transformationele Therapie 

Transformationele therapie is een geavanceerdere vorm van regressie doen waar je als hypnotherapeut in hypnose o.a met behulp van de zogenaamde "gestalt dialogen", bij je cliënten trauma's, emotionele blokkades en onverwerkte ervaringen uit het verleden voorgoed oplost.

Ook bij cliënten die vastzitten in hun eigen onbewuste patronen en overtuigingen en die zichzelf bijvoorbeeld meer willen laten zien; faalangst hebben of bang zijn om zichzelf voor gek te zetten, wanneer ze hun hoofd boven het maaiveld moeten uitsteken of assertiever willen worden.

Je leert in deze module o.a.:

• hoe je met je cliënt in hypnose levensveranderende "gestalt dialogen" houdt

• hoe je boosheid, verdriet en angst bij de wortel aanpakt en veranderd in een positieve emotie en hoe je emoties correct "leest", managed en veranderd

• hypnose technieken hoe je depressies, burn-outs en emotionele pijn bij je cliënt voorgoed oplost

Het Managen van gestaltdialogen 

Je ontdekt:

• hoe je je cliënt succesvol re-programmeert dmv het bewuste en het onbewuste op één lijn te krijgen met hypnose 

• effectieve strategieën voor het oplossen van burn-out, trauma, depressie, verslavingen en codependente relaties 

• hoe je cliënt loskomt van innerlijke blokkades. Dit zijn meestal bescherming -en verzachtings mechanismen van pijn- zoals: het hebben van verslavingen, people pleasing, symbiotische relaties, codependente relaties, het controleren van anderen, narcisme, het "loser" syndroom en of rollen die onbewust meestal zijn aangeleerd, zoals overleving- strategieën etc...

• hoe je je cliënt uit de "slachtoffer rol" krijgt en in een "Empowerend" individu veranderd

• hoe je pijnlijke tegenslagen van je cliënt uit het verleden (of heden) in een gids veranderd die de weg wijst naar het werkelijke verlangen van de cliënt om zijn of haar beste leven te leiden

Het 4-staps Helings Proces 

  Geeft jou als hypnotherapeut en coach inzicht in hoe het onderbewustzijn pijn beschermt. In 4 stappen leer je tot de kern van elk probleem komen. Ook de dieperliggende problemen worden met behulp van dit model voor jou volledig inzichtelijk gemaakt. De oorzaak van de blokkade of angst van je client gaat vaak schuil achter verschillende beschermingstechnieken, die gemotiveerd zijn door negatieve levensverhalen. Deze verhalen zijn de betekenissen en interpretaties die als kind werden gegeven (frames) en een negatieve indruk hebben achtergelaten en nu nog bestaan als negatieve gedachten. Je leert:

- alle beschermingstechnieken van het onderbewustzijn te ontdekken en te veranderen bij je cliënt

- hoe je snel tot de kern van het probleem komt en in de kern kan transformeren

- hoe je het verloren - en authentieke deel van de cliënt 

re-intgreert 

Het levensverhaal veranderen

   In de opleiding leer jij om één voor één iedere blokkade op te lossen aan de hand van deze 4 vragen techniek om het levensverhaal bij je cliënt te veranderen en in jouw behandelingstraject een gelukkigere versie van zich/haarzelf te worden. In het levensverhaal van je cliënt zitten alle negatieve overtuigingen zoals de kernwond en is het verhaal dat in het onderbewuste van je client verscholen ligt. Het is ontstaan in periodes waarin niet in basis-behoeften werd voorzien. Dit kan uiteenlopen van je een beetje ongewaardeerd voelen tot fysiek, emotioneel of verbaal misbruik. Deze uitdagende momenten hebben een diepe indruk achtergelaten in het onderbewuste, omgeven door een incorrect pijnlijk verhaal (kernwonden). Deze incorrecte verhalen vormen nu de blokkades; onbewuste overlevingsstrategieën waarmee vaak niet een leven vol geluk ,plezier en zingeving gekregen kan worden.

De 6 lagen van een kernwond

Elk probleem heeft 6 lagen. Je leert effectief werken om bij de diepste laag te komen. Onderzoek wijst uit dat de meeste cliënten met hulpvragen geblokkeerd worden door een bepaalde pijn uit het verleden. Dit veroorzaakt frustratie. Vastzittend in een soort gevangenis en het constant geremd worden door negatieve gedachten, beroofd ze van hun vrijheid, eigenwaarde en geluk. 

In deze module leer je hoe je met hypnose dit allemaal oplost:

• anderen en jezelf vrij maakt van het verleden en alle soorten pijn heelt 

• identiteitsveranderingen maakt, eigenwaarde terug krijgt, zelfvertrouwen vergroot en levenslust toeneemt

• remmende en negatieve gedachten oplost

• je cliënt uit de rol van overleving strategieën haalt van  het verleden (en eventueel zelfs van oudere generaties)

Positieve gevoelens versterken 

Je leert met Geavanceerde Regressie &
Transformationele Therapie hoe je o.a. trauma's voorgoed oplost, en lessen eruit haalt. Echter met dezelfde techniek kun je ook positieve gevoelens versterken en verbinden met toekomstige situaties.

Ideaal voor:

• het lichaam rust en ontspanning laten voelen voor gezondheid en herstel 

• het installeren van Hypnotische Sleutelwoorden voor gevoelens van zelfvertrouwen, humor en kracht

• het onbewust herkaderen van het verleden en het onbewust veranderen van bepaalde herinneringen

• het activeren van belangrijke neurotransmitters voor de gezondheid zoals: serotonine; humor, liefde, geluk. dopamine zelfverzekerdheid op commando oproepen

• het oplossen van schuldgevoelens, verdriet, boosheid en angst

Je leert in module 2:
het veranderen van innerlijke remmingen 

De Metafoor Revivificatie Techniek

De Metafoor Revificatie techniek is ideaal voor het induceren van gewenste bewustzijnstoestanden, het werken met super goede gevoelens en hypnotisch droomwerk. Je leert:
- inkaderings technieken zodat je cliënt juist reageerd
- hoe je van de sociale realiteit naar de hypnotische realiteit gaat
- de Metafoor van een probleem ontdekt
- magische en symbolische taalformules om problemen mee op te lossen
- hoe je super goede gevoelens oproept en versterkt

De Schaduwmetafoor techniek

De Schaduwmetafoor techniek is perfect voor het oplossen van diepzittende problemen, het wegnemen van twijfels en voor karaktervorming. Je leert:

- snel "oude gevoelens" opruimen ook tijdens online coaching en therapie bij je cliën
- innerlijke remmingen oplossen waardoor nieuwe vrijheid ontstaat coaching)
- hoe je mbv symbolen problemen in oplossingen veranderd
- hoe je  tijdens hypnotherapie en coaching sessies doeltreffende reïntegratieve vragen stelt
- toekomst herinneringen maken en het programmeren van het onderbewustzijn voor succes

Leeftijdsregressie met symbolen

De Leeftijdsregressie techniek met symbolen is geschikt voor het oplossen van "oude gevoelens" die je al lang kent en hoe je vergeten talenten her-ontdekt.  Je leert:

- leeftijdsregressie te doen met symbolisch taalgebruik zonder te werken met  gevoelige inhoud.
- oriënteren in oude tijdservaringen
- ongewenste identiteits-metaforen veranderen in gewenste en nieuwe indentiteits-metaforen
- de reïntegratie (transformatie) van de oude ongewenste identiteit-metafoor in de gewenste identiteit-metafoor 

Symbolen voor Zelfhypnose 

Met Zelfhypnose ben je onoverwinnelijk in elke situatie en heb je 100% zelfvertrouwen waarmee jij elke keer de beste prestaties levert bij je client. Je leert: 

- de 7 richtlijnen voor het maken van
een persoonlijke successcript voor zelfhypnose
- het maken van een persoonlijk sleutelwoord
- het testen van je reactie op je sleutelwoord
- het 6-staps zelfhypnose protocol
- het formulier met de vijf stappen van zelfvertrouwen
- karaktervorming door zelfsuggestie (powerful

Wat anderen zeggen

Wat kan ik na de training?

De training duurt 2 dagen. De opleiding wordt afgerond met een praktijkgerichte certificeringsdag. Na succesvolle afronding weet je zeker dat je de geavanceerde regressie en transformationele therapie goed kunt toepassen voor de beste resultaten bij je cliënt en persoonlijke ontwikkeling. 

Je ontvangt het erkende Geavanceerde Regressie & Transformationele Therapie certificaat van de Hypnotherapie Academie Nederland.

Deze Hypnotherapie opleiding is praktisch toepasbaar en oplossingsgericht.

Je kan na de opleiding:

 • burn-out, trauma, depressie, verslavingen en afhankelijke relaties en angsten voorgoed bij je cliënt oplossen 
 • mensen snel in een goed gevoel laten komen voor lichamelijk herstel
  gezondheid en een empowerment sessie
 •  hoogtevrees, sprekersangst, fobieën en onverwerkte ervaringen uit het verleden voorgoed oplossen  
 • hypnose inducties toepassen waarmee je clienten in diepe hypnose gaan en   ontspanningsinducties voor het verminderen van stress
 • met je woorden anderen sturen en gewenste emoties laten voelen
 • werken met symbolen uit het onderbewustzijn om problemen op te lossen, inzichten te krijgen en gewoontes te veranderen
 • reïntegratie techieken voor het oplossen van innerlijke conflicten en het vergroten van zelfvertrouwen

25 jaar ervaring

De regressie en transformationele therapie opleiding wordt gegeven door Martijn Groenendal met 25 jaar hypnotherapie ervaring waardoor de kwaliteit hoog is. Zijn opleidingen staan bekend als inspirerend en motiverend. Daarnaast geeft hij ook vele opleidingen in conversationele hypnose en NLP in binnen-en buitenland. Je krijgt het hypnotherapie certificaat van de Hypnotherapie Academie Nederland van regressie en transformationele therapie. Dit certificaat is dan ook erkend door het CRKBO.

Locatie en tijden 

Regressie & Transformationele Therapie september 2022

1 weekend op za-zo


Locatie:
Hypnotherapie Academie Nederland
Bleijenburg 29, 2511, VC Den Haag
5 minuten lopen van Den Haag CS
en parkeergarage.

Lestijden: 

van 10:00 - 17:00.


Inclusief:
Hypnotherapie manual, koffie thee,

Investering:

€97

Data:
zaterdag, zondag 3, 4 juli 2021

Regressie & Transformationele Therapie  september 2022

1 weekend op za-zo


Locatie:
Hypnotherapie Academie Nederland
Bleijenburg 29,  2511, VC Den Haag
5 minuten lopen van Den Haag CS
en parkeergarage.

Lestijden: 
van 10:00 - 17:00.


Inclusief:
Hypnotherapie manual, koffie thee,

Investering:

€97

Data:

zaterdag, zondag 4, 5 september 2021