IAPCH Dubbel Gecertificeerde Geavanceerde Hypnotherapie Opleiding 

Je zal veranderen in een magische hypnotische verhalenverteller!

Hypnotische taal

Verdiep je hypnotisch taalgebuik 

Hypnotische verhalen

Leer spontaan verhalen vertellen

Hypnose technieken

Hypnose technieken voor het veranderen van het onbewuste

Je zal veranderen in een magische hypnotische verhalenverteller!

Je leert precies hoe je krachtige hypnotiserende verhalen kunt vertellen die het onderbewustzijn veranderen -en het probleem van je client oplossen. Je leert dit op een manier te doen die de aandacht van je cliënt vasthoudt en die ervoor zorgt dat ze onbewust jouw verborgen identiteits-veranderende suggesties verwerken.
Hiermee verander je de identiteit van je cliënt en zorg je voor veranderingen op het gebied van gedrag en gewoontes die je wilt dat ze aannemen. Ideaal voor resultaat gerichte coaching sessies. 

Met behulp van oa de Emotional Release techniek, de Objective Review techniek en de Amnesia techniek, verander je gemakkelijk je clienten. Je bent in staat om bij gespannen en angstige cliënten de ideale gemoedstoestand te kunnen bereiken, zodat diepe trance prettig werkt en effectief is met het oog op hun ‘innerlijke heling’, persoonlijke groei en beter gebruiken van hun brein.

Geavanceerde Ericksoniaanse Hypnose Opleiding Inhoud:

Je leert 4 verschillende hypnotische inducties toepassen nl; de externe fixatie, de interne fascinerende ervaring, het fascinerende idee en de fascinerende externe ervaring. Je leert hypnoische metaforen en verhalen 
vertellen die innerlijke heling teweegbrengen, creativitiet veroorzaken en problemen zullen oplossen. Daarnaast leer je werken met hypnotische tijdsvervorming, arm levitatie, arm catalepsie, hypnernesia, revivification, regressie, vergeetachtigheid, positieve hallucinatie, negatieve hallucinatie en ideomotorische bewegingen.


Je leert diepgaande trances bij je cliënt te induceren mbv de "hypnotische sets" dit zijn series taalpatronen voor specifieke doeleinden in hypnose. Zoals oa: de vroeg leren set, de onbewuste beschermer set, de posthypnotische set, de contact set, de nowhere-men set, de bewustzijn/onderbewustzijn set, de waardering set, de bevestiging set en de succes-set. Ook leer je verandertechnieken toepassen zoals emotionele ontladingstechniek, de objectieve terugkijk techniek, de geest lichaam splitsing techniek, en de Rossie Review techniek.  En je leert hoe je hypnotische verhalen en metaforen vertelt die je cliënt snel helpen veranderen. Dit zal ook worden aangevult met symbolisch taalgebruik.

Ben je klaar om te veranderen in een magische hypnotische verhalenverteller?

Ontdek de geheimen van Geavanceerde Ericksoniaanse Hypnose 

Verander onbewuste gedragspatronen!


  • Hoe je bijna iedere hypnosetechniek kunt omzetten naar een krachtig hypnoseverhaal dat een zeer positieve (zelfs ingrijpende) impact op iemands leven heeft; ook perfect voor trainers, coaches en leraren
  • De verschillende soorten hypnoseverhalen en -metaforen die je in iemands onbewuste kunt planten, zodat natuurlijke lichamelijke heling plaatsvindt;
  • De beste techniek om hypnoseverhalen te vertellen die leiden tot diepgaande ‘healing-ervaringen’ in het geval van traumatische herinneringen en emoties van je cliënt.

Data

Certificaat 1: 21 t/m 26 september 
Certificaat 2: 29 september t/m 4 oktober

Entree

2497,-

Tijd

10:00 - 17:00

Locatie

online via zoom

€ 2597,-
€ 2497,-

Dubbel Gecertificeerde Ericksoniaanse Hypnotherapie Opleiding

  • Wil je een magische hypnose verteller worden die imapact op zijn cliënt heeft?
  • Wil je snel problemen oplosen zonder na te denken?
  • Ben je klaar om de geheimen van Ericksoniaanse Hypnose zelf toe te gaan passen?

Dan is dit het meest complete trainings programma wat je tegen zult komen. Je profiteert van een ervaren trainer met 25 jaar ervaring met hypnotherapie en je ontvangt maar liefst twee door de IAPCH erkende Erickoniaanse Hypnotherapie Certificaten.

Nu ik in aanraking ben gekomen met deze hypnose valt alles voor mijn gevoel op zijn plek. Je bent continu in contact en hebt ook het gevoel dat je daarin je cliënt beter kunt helpen. Martijn is een fijne leraar die stapsgewijs door de stof gaat. Er wordt veel geoefend met steeds een beetje meer kennis zodat door herhaling en extra stof alles goed blijft hangen. Ik zou willen dat ik dat eerder had ontdekt. Ik kijk nu al uit naar het laatste blok.


Dit is voor mij net het stukje wat ik nodig heb om bij mijn cliënten diepgewortelde emoties op te ruimen en te veranderen! Het is ook op vele vlakken te gebruiken, of je nou pijn hebt, je met je innerlijk kind in gesprek wilt gaan of een plezierig gevoel wilt vergroten, dan is dat ook mogelijk! Ik vind het tot nu toe de beste opleiding die ik bij Martijn heb mogen volgen!

Martijn ademt echt hypnose en NLP. Hij staat voor mij in de top 2 als beste leraar!!!!

Wat ben ik blij dat ik deze opleiding ben gaan volgen. Hij is interessant en heel goed te gebruiken in mijn praktijk. Martijn weet het heel goed uit te leggen en heeft veel praktijk voorbeelden waardoor het enorm aanspreekt.


Het mooiste tot nu toe is dat het mij persoonlijk al veel heeft gebracht. Voor dat ik begon was ik zelf behoorlijk uit balans en wilde de opleiding eigenlijk annuleren. ( Gelukkig niet gedaan ) Doordat we heel veel ruimte en tijd krijgen om het geleerde te oefenen is er bij mezelf ook veel veranderd en sta ik weer steviger op mijn benen. Heel erg bedankt Martijn

Zeer waardevolle technieken geleerd, waarmee je cliënten met uiteenlopende problemen goed kunt helpen. Martijn is een toptrainer en meester hypnotherapeut. Locatie is prima, koffie is goed en Den Haag Centraal is 5 minuten.

Ja, ik meld me aan voor de Gecertificeerde Ericksoniaanse Hypnotherapie Opleiding: