arrow_drop_up arrow_drop_down

Ericksoniaanse Hypnotherapie Mastery

Leer krachtige hypnotherapie technieken toepassen voor coaching en persoonlijke ontwikkeling en IAPCH certificaat 

ERKEND CERTIFICAAT

De Ericksoniaanse Hypnotherapie Mastery wordt afgerond met het certificaat van de IAPCH in Ericksoniaanse Hypnose en is erkend door het CRKBO. Een garantie dat je altijd kunt doorstromen naar het volgende level.

GEEN DROGE THEORIE

Veel Hypnotherapie opleidingen lijken nog al eens puur theorie te zijn, de opleidingen bij de Hypnotherapie Academie Nederland zijn PRAKTISCH TOEPASBAAR & transformatief

25 JAAR ERVARING

De Hypnotherapie opleiding wordt gegeven door Martijn Groenendal met meer dan 25 jaar ervaring waardoor de kwaliteit hoog is.  Zijn opleidingen staan bekend als inspirerend en motiverend.

De Ericksoniaanse Hypnotherapie Mastery is uniek.
Je leert de krachtigste hypnosetechnieken toepassen op anderen voor effectieve verandering. Ideaal voor je hypnotherapie praktijk, oplossingsgerichte coaching en persoonlijke ontwikkeling. Deze opleiding brengt je helemaal naar het Mastery level in Hypnotherapie.

Wanneer je bij ons leert krijg je cruciale inzichten over hoe het onderbewustzijn leert. Hypnotherapie is een leuk vak waarmee je meer kan bijdragen aan anderen. In deze opleiding krijg je alle vaardigheden die daarvoor nodig zijn.
Onze Ericksoniaanse Hypnotherapie Mastery opleiding is erkend door de IAPCH en het CRKBO en vindt plaats op onze locatie in Den Haag.

JE LEERT

Diepe Trance Fenomenen

Je leert Ericksons diepe trance fenomenen toepassen om de onbewuste gedragspatronen bij je cliënt te veranderen. 

Je leert deze hypnose fenomenen:


• vergeetachtigheid
• arm levitatie
• catalepsie
 tijds-vervorming
• post hypnotische suggestie
leeftijdregressie
• positieve- en negatieve halluciniaties
• ideo motorische - en automatische signalen
• pijnverdoving
• dromen/wakker zijn

Ericksoniaanse Sets

Mbv de Ericksoniaanse Hypnose sets, heb je krachtige hypnose taalpatronen al snel als tweede natuur. 

Je krijgt de:

• Early learning set
• de Knowhere-man set
• Onbewuste beschermer set
• Lichaam/Geest dissocciatie set
• Bewustzijn en onderbewustzijn dissociatie set
• Contact set
 Waardering set
• Post Hypnotische set
• Biofeedback set
• en meer

Reïmprinting Techniek 

Met deze hypnose techniek verander je letterlijk elke herinnering van welke aard dan ook, in een empowerende herinnering. Zodoende je niet meer gehinderd word, door wat dan ook. De resultaten zijn positief en merkbaar je voelt je krachtiger, sterker en blijer en je leert dit ook bij je cliënt te doen. 

De Objective Review Techniek 

Met deze techniek kun je heelg goed performance enhancement doen, wonden in wijsheid veranderen en verborgen betekenissen van herinneringen ontdekken. Deze techniek zorgt ook voor het snel leren van lessen die geleerd moeten worden voor meer keuze vrijheid in het dagelijks leven. Een échte knaller van een hypnose techniek.

Rossi's Review Techniek, arm catalepsie

Met deze techniek kun je oa anderen in hypnose brengen en het onderbewuste laten leren. Bijvoorbeeld uit al je levenservaringen het beste halen, spontaniteit en creativiteit terugkrijgen. Ook  voor integraties van de wijsheid van het lichaam met de kennis van de geest. Deze hypnose techniek werkt met twee arm levitaties tegelijk. De Rossi's Review techniek werkt met twee arm levitaties tegelijkertijd en diepe trance.

The Mind Without A Body Techiek

Dit is de geest zonder lichaam -en lichaam zonder geest- techniek. Erickson gebruikte deze techniek bijna altijd tijdens zijn hypnose sessies om het onderbewustzijn te veranderen. Je leert tijdens de opleiding in hypnose het lichaam en de geest opdrachten te geven. Een techniek die je gewoon moet ervaren...

Submodaliteiten en hoe het brein werkt

Je cliënt in een staat brengen van totale concentratie, pure power of onstopbare motivatie, is een onmisbare vaardigheid voor een goede hypnotherapeut. Met deze techniek voelt je cliënt zich altijd goed, krachtig en assertief in het dagelijkse leven. Je leert in hypnose met submodaliteiten werken; de gebruiksaanwijzing van je brein.

De DTI techniek

DTI staat voor Deep Trance Identificatie techniek. Wil je de geheimen leren van kampioenen, guru’s, artiesten, experts, idolen? Met deze hypnose techniek maak je dat waar. DTI is uitermate geschikt om een onoverwinnelijk gevoel te hebben tijdens je hypnose sessies. Bij cliënten voor het verbeteren van oa presentaties,  audities, sportprestaties, gesprekken etc.

De Fast-Fobia Cure 

Plankenkoorts, vliegangst verlatingsangst, je lost het op mbv de De Fast-Fobia Cure techniek. Geschikt voor elke fobie of paniekaanval. Deze techniek werkt snel en is ook geschikt om nare gevoelens te neutraliseren en zorgen te veranderen in meer optimisme.

MODULE 2:

Hypnose Inducties 

Je leert verschillende hypnose inducties te doen. Direkte hypnose en indirekte hypnose. Oa Oogfixatie, Fascinerende ervaringen, Arm levitaties.

De Blitz Techniek 

Met deze hypnotherapie techniek zet je jezelf en anderen direkt in hun kracht. Perfect om gevoelens van zelfvertrouwen, motivatie, rust etc te ervaren. 

Hypnotische taalpatronen 

Je leert hypnotisch taalgebruik voor therapeutische veranderingen, anderen te sturen en krachtige hypnotische suggesties te geven.

De Revivification techniek 

Met deze coole techniek kun je anderen hypnotiseren in een gesprek zonder dat ze het doorhebben! Ook kun je anderen in elke gevoelstoestand krijgen en krachtige gevoelens verbinden met toekosmtige situaties. Audities, meetings, relaties etc...

De DMI techniek 

Je leert symbolen te ontdekken uit het onderbewustzijn terwijl je cliënt in hypnose is. Oa goed voor het oplossen van problemen, het vinden van antwoorden en het krijgen van inzichten.

De Non-Awareness Set 

Met deze techniek kun je lichamelijke symptomen oplossen sensaties veranderen en pijn verminderen. Ook andere psychosomatische problemen kun je ermee oplossen.

De Regressie, deel 1

Tijdens diepe hypnose haal je diepliggende herinneringen op. Zowel positieve om totaal in rust te komen of zelfvertrouwen. Maar ook om angsten, trauma's en blokkades op te lossen. Een parel van een techiek!

De Reïntegratie Techniek 

Deze hypnose techniek is perfect voor het oplossen van twijfels, conflicten en innerlijke sabotage. Een hypnotherapie techniek die werkt met delen van jezelf. Hoe beter de samenwerking van de delen, hoe krachtiger je bent en hoe beter je resultaten zijn. Hiermee los je ook complexere problemen op.

Mind Bending Language

Hiermee haal je anderen snel uit vastgeroeste denkpatronen en laat je ze weer spontaan en creatief worden. Oplossingen vinden, inzichten krijgen en nieuwe manieren van denken activeren. Perfect om toe te passen in je voorgesprek, nagesprek of tijdens de hypnose sessie.

WAT MENSEN ZEGGEN

25 JAAR ERVARING

De Hypnotherapie & Ericksoniaanse Hypnose Mastery wordt gegeven door Martijn Groenendal met 25 jaar Hypnose ervaring waardoor de kwaliteit hoog is. Zijn opleidingen staan bekend als transformatief, inspirerend en motiverend. Daarnaast geeft hij ook vele opleidingen in NLP in binnen-en buitenland.

WAT KAN IK NA DE OPLEIDING

De Ericksoniaanse Hypnotherapie Mastery duurt 14 dagen en is verdeeld over 6 maanden. De opleiding wordt afgerond met een praktijkgerichte certificeringsdag. Na succesvolle afronding weet je zeker dat je Hypnotherapie goed kunt toepassen voor therapie, 1-op-1 coaching en voor je persoonlijke ontwikkeling. Deze opleiding is ook geschikt voor beginners en brengt je helemaal naar het Mastery level.


Je krijgt het IAPCH Hypnotherapie certificaat en het IAPCH certificaat in Ericksoniaanse Hypnose. Je kunt jezelf nu een hypnotherapeut(e) noemen en ook in Ericksoniaanse Hypnotherapie. 


Onze Hypnotherapie opleiding is praktisch toepasbaar en oplossingsgericht.

Je kan na de Hypnotherapie opleiding:

 • met hypnose mensen in hun kracht plaatsen
 • snelle hypnose inducties toepassen waarmee je iedereen in diepe hypnose krijgt en ontspanningsinducties voor het verminderen van stress
 • hypnotische taalpatronen gebruiken en Ericksoniaanse taalpatronen gebruiken voor betere resultaten
 • met je woorden anderen sturen en gewenste emoties laten voelen
 • de regressie techniek toepassen om trauma's te helen
 • resultaatgericht coachen en verschillende hypnose technieken
 • je eigen emoties beter sturen en je goed voelen 
 • Hypnose technieken toepassen voor je persoonlijke ontwikkeling
 • jezelf helen en je denken in controle krijgen 
 • je doelen gemakkelijker halen, genieten van meer zelfvertrouwen
 • werken met symbolen uit het onderbewustzijn om problemen op te lossen, inzichten te krijgen en gewoontes te veranderen
 • reïntegratie techieken voor het oplossen van innerlijke conflicten en het vergroten van zelfvertrouwen
 • hoe je je cliënt in hypnose krijgt zonder dat ze het doorhebben
  conversationele stijl

WAAR EN WANNEER

Ericksoniaanse Hypnotherapie Mastery

maart, 2021

14 dagen, 1 weekend per maand op za-zo


Locatie:
Hypnotherapie Academie Nederland
Bleijenburg 29, 2511, VC Den Haag
5 minuten van CS en parkeergarage.

Lestijden van 10:00 - 17:00.

Inclusief: Hypnotherapie manual, koffie thee
Investering: € 2.550
Data:

zaterdag en zondag 27 en 28 maart 2021

zaterdag en zondag 1 en 2 mei 2021

zaterdag en zondag 29 en 30 mei 2021

zaterdag en zondag 26 en 27 juni 2021

zaterdag en zondag 11 en 12 september 2021 

zaterdag en zondag 30 en 31 oktober 2021
zaterdag en zondag  27 en 28 november 2021       

betaal in 6 gemakkelijke maandtermijnen van € 425
Ja, ik schrijf me in en betaal termijn 1.6

Ericksoniaanse Hypnotherapie Mastery

oktober, 2021

14 dagen, 1 weekend per maand op za-zo


Locatie:
Hypnotherapie Academie Nederland
Bleijenburg 29, 2511, VC Den Haag
5 minuten van CS en parkeergarage.

Lestijden van 10:00 - 17:00.

Inclusief: Hypnotherapie manual, koffie thee
Investering: € 2.550
Data:

zaterdag en zondag 23 en 24 oktober 2021

zaterdag en zondag 4 en 5 december 2021

zaterdag en zondag 22 en 23 januari 2022

zaterdag en zondag 26 en 27 februari 2022 

zaterdag en zondag 26 en 27 maart 2022
zaterdag en zondag 23 en 24 april 2022 
zaterdag en zondag 28 en 29 mei 2022
     
betaal in 6 gemakkelijke maandtermijnen van € 425
Ja, ik schrijf me in en betaal termijn 1.6