Het Hypnose Mentor Programma creëert bewezen tovenaarsachtige hypnotiseurs![Slechts 12 kandidaten worden geaccepteerd...]

Martijn Groenendal,

Hypnose trainer IAPCH

Geachte lezer,
Stel je voor dat jij en ik samen in een luxe hotel lounge zitten te praten op heerlijke stoelen en ik je de vraag stel: waar je - zowel persoonlijk als professioneel - over een jaar wil staan met je hypnose vaardigheden en kennis...op zo een manier dat jou het gevoel geeft dat je écht iets belangrijks hebt bereikt...

Stel jezelf nog een keer de vraag...Waar wil wil je over een jaar staan?
Ga met je aandacht naar binnen en "luister naar je innerlijke wijsheid" om te zien welke antwoorden er voor jou naar boven komen.
Het belangrijkste is om goed met de vraag om te gaan en vervolgens voldoende te ontspannen om je eigen antwoorden naar boven te laten komen - en dan op die antwoorden te vertrouwen...

Nu je wat antwoorden hebt ontdekt (en als je een persoon bent die op groei gericht is)- zul je misschien dit soort antwoorden hebben gehad:

- Ik maak een écht positief verschil op mijn omgeving met hypnose en mijn kennis om anderen te helpen  

- Ik ben trots op mezelf gezien mijn groei die ik heb doorgemaakt en de persoon die ik geworden ben  - Ik ben een waardevolle en belangrijke toevoeging in het leven van anderen

- ik voel me opgeruimd, geheeld en veranderd en kan eindelijk mijn passie, talent en zelfvertrouwen uiten zonder enige schaamte en voel me vrij - Ik heb een overvloedige levensstijl met veel vrijheid, inkomen en tijd om te reizen op basis van mijn kennis van hypnose 

- Ik heb zo veel zin om te leven en doe elke dag wat ik leuk vind - Ik word gezien als een gerespecteerd persoon op het gebied van hypnose en therapie
- Ik heb een duurzame en succesvolle hypnotherapie/ coaching praktijk met veel blije cliënten
- Ik heb het respect en de bewondering verdiend van mijn familie, vrienden en collega's voor wat ik heb kunnen bereiken
- Ik ben zo goed geworden dat ik mijn vaardigheden ethisch en perfect kan gebruiken in zowel therapeutische als niet-therapeutische situaties, hetzij openlijk of stiekem, afhankelijk van de situatie op dat moment!

Als je merkt dat je met je hoofd knikt en denkt: "Ja, dat zijn het soort antwoorden dat ik voor mezelf krijg!"...

Dat betekent dat je het in je macht hebt (door het beantwoorden van de vraag) om beelden over de toekomst te maken en dat je één van die mensen bent die een visie heeft.

En aangezien je een visie hebt over wie je zou willen zijn en wat je zou willen doen met hypnose -- betekent dat je naar alle waarschijnlijkheid goed bij het Hypnose Mentor Programma zult passen ...


Wat is het Hypnose Mentor Programma?

In een notendop: het Hypnose Mentor Programma is een 1-jarig programma voor mensen met een visie over wat ze willen bereiken met hypnose. Kort gezegd; die naast het bemeesteren van hypnose ook persoonlijk sterker willen zijn en professioneel willen ontwikkelen. En eventueel een succesvolle(re) praktijk willen hebben.
(6 maanden "Hypnose Turbo -Pad" ook mogelijk).

Het algemene doel van het het Hypnose Mentor Programma is om jou (wie je nu bent en waar je ook bent in je ontwikkeling) te transformeren in DIE persoon die wordt gezien als een inspirerende -succesvolle hypnotherapeut en een talent op het gebied van mensen veranderen zonder tientallen jaren te hoeven besteden om die persoon te worden!


Dit is hoe het Hypnose Mentor Programma jou helpt je om te scholen en te ontwikkelen tot een inspirerende -succesvolle hypnotherapeut(e)

Allereerst...

Het het Hypnose Mentor Programma leid je op in verschillende hypnose stijlen. Transformationele therapie, Hypnose Regressie, Ericksoniaanse Hypnose, Conversationele Hypnose (gesprekshypnose) waarmee je in enkele sessies voorgoed problemen oplost.

Ook krijg je de capaciteiten die Dr. Milton Erickson zelf gebruikte tijdens therapie en coaching en waarmee hij zichzelf ontwikkelde tot inspirerend en succesvolle hypnotherapeut en groot talent op het gebied van het veranderen van mensen. Dr. Milton Erickson is misschien wel de grootste, meest gerespecteerde en resultaat gerichte hypnotiseur die ooit geleefd. heeft. En Ericksoniaanse Hypnose zit ook in Hypnose Mentor Programma.


De STRUCTUUR & VOLGORDE 


Het is structuur en de volgorde waar het nieuwe het Hypnose Mentor Programma écht tot zijn recht komt.

In de wereld van hypnose opleidingen vind je nergens anders zoiets als dit programma. Geloof me ik volg zelf al meer dan 25 jaar hypnose opleidingen en ben bij bijna alle grote namen uit de hypnose wereld geweest (ook om te kijken of ze mijn verborgen vragen konden beantwoorden) Ik stelde ze vragen om erachter te komen wat ze wisten en konden.

Ik heb de laatste jaren ook veel trainingen gemaakt en aangeboden. Maar tot nu toe is er NOOIT een volledig gestructureerd en geordend programma geweest waar je zelf zo effectief en snel veranderd zoals dit. 

...op maat gemaakt en helemaal aangepast aan jouw unieke doelen.


Het Hypnose Mentor Programma dicht eindelijk de kloof! 
De kloof tussen waar en wie je nu bent---naar waar en wie je in de toekomst wilt zijn.


Kijk, veel opleidingen en programma's leren je alleen de hypnose technieken maar weten niet hoe je de kloof dicht tussen WIE je nu bent en wie je wilt zijn in de toekomst. 

De kunst om op een comfortabele manier die kloof te dichten bestaat uit 3 dingen:

1. Gestructureerde Hypnotherapie training
2. Het stap-voor-stap veranderen van wie je nu bent naar wie je in de toekomst wilt zijn (nooit eerder onderwezen)

3. En professioneel ontwikkeling voor een succesvolle(re) hypnotherapie en coaching praktijk
Wat ik de afgelopen jaren ontdekt heb door honderden mensen over de hele wereld hypnose les te geven, 
is dat dat er zowel gewerkt moet worden aan de vaardigheden van hypnose als ook de persoon zelf die de hypnose technieken toepast. 


Het goede nieuws...

Hypnose Mentor Programma dicht -op een schitterende wijze - de kloof tussen waar je nu bent en waar je wilt zijn; (verbeterpunten) op het gebied van hypnose vaardigheden, je praktijk en inkomsten en de kloof tussen WIE je nu bent en wie je in de toekomst wil zijn-- zoals je zelf zal zien. 

Laten we eens praten over je sterke kanten..

Als het gaat om het waarderen en optimaal benutten van je sterke kanten; de belangrijkste sterke kanten die je moet hebben als je jezelf wilt positioneren als inspirerende -succesvolle hypnotherapeut en groot talent op het gebied van hypnose en hypnotherapie zijn:

1. Beslissen dat hypnotherapie je specifieke aandachtsgebied zal zijn waarin je zal uitblinken en daarom ook een vurig verlangen hebben om de beste hypnotiseur te zijn die je kan zijn.

2. Een oprecht verlangen om je talent voor hypnose te gebruiken om positief verschil te maken in je omgeving of werk

De meeste beginnende en gevorderde hypnotiseurs (zoals jij) hebben precies deze twee verlangens. Het zijn mooie eigenschappen!

Het probleem kan echter zijn (hoe goed opgeleid of bekwaam je ook bent) je waarschijnlijk niet weet hoe je de nodige professionele contacten en relaties moet opbouwen binnen je sociale kring EN hoe je jezelf anders definieert met als gevolg dat je...

Je zal schitteren en uitblinken met je hypnose talent!

Voor jou zal dat echter geen probleem meer zijn. Omdat het Hypnose Mentor Programma je écht helpt om jezelf op een andere manier te gaan zien! En je leert hoe je op een natuurlijke en authentieke manier een breed netwerk van professionele contacten en relaties opbouwt binnen je sociale kring.

Wat je hebt bereikt kan zichtbaar zijn (zoals bijvoorbeeld hypnose certificaten en hypnose technieken) en het kan onzichtbaar zijn (zoals de manier waarop je je gedraagt, je innerlijke wereld en je attitude als persoon en hypnotiseur).
Om een inspirerende en succesvolle hypnotherapeut te zijn met een groot talent om mensen te veranderen, is het absoluut noodzakelijk dat je erachter komt wat de belangrijkste motivaties zijn en ze te versterken omdat je die moet gebruiken om daar te komen.

De meeste "wanna-be" hypnotiseurs die het alleen willen doen en niet in een groep zitten die niet gericht op groei is en om elkaar te helpen, hebben geen idee hoe ze gemotiveerd moeten worden laat staan hun motivatie te versterken. 

Daarom ontwikkelen ze zich als hypnotiseur maar tot een bepaald punt en komen niet daarna niet verder. Ze komen vast te zitten en zijn gefrustreerd. Niet wetend hoe ze hun hypnose vaardigheden en kennis kunnen gebruiken voor hun werk en voldoening.


Je kan het een beetje vergelijken met een renpaard dat geen wedstrijd heeft om te winnen!
En snel verdrietig kunnen worden door het hele hypnose-gedoe omdat niemand hun talent herkent!

Voor jou zal dit dus geen probleem zijn en het goede nieuws is dat het Hypnose Mentor Programma juist bewust zo is gemaakt om je alle vaardigheden en kennis te geven die je uiteindelijk nodig hebt. Dat betekent dat je als inspirerende en succesvolle hypnotherapeut met een goede reputatie en groot talent op het gebied van hypnose je eigen visie realiseert. 

Vanuit helicopterview...

Hypnotherapie Training: 

Module 1: Hypnotherapie IAPCH Level 1 met certificaatModule 2: Ericksoniaanse Hypnotherapie IAPCH Level 2 en certificaat 

Module 3: Ericksoniaanse Hypnotherapie IAPCH Level 3 met certificaatModule 4: Regressie en Transformationele Therapie met certificaatModule 5: Hypnotiserend Symbolisch Taalgebruik Module 6: Toegepaste Conversationele Hypnose


Persoonlijkheidstransformatie:
Module 1: Persoonlijkheidstransformatie level 1Module 2: Persoonlijkheidstransformatie level 2
Inhoud van het Hypnose Mentor Programma en wat elke module oplevert:


Module 1:
In module 1 kom je gelijk in contact met verschillende hypnotische inducties en wordt je opgeleid tot erkend hypnotherapeut(e). Hypnotische taalpatronen voor therapie en coaching gesprekken worden direct je tweede natuur. Je leert een totaal nieuwe stijl van conversationele hypnose toepassen en je doet hypnose-inducties die je nog niet eerder hebt gedaan. Ook leer je de basis Hypnose Regressie techniek en de kern van therapeutische processen en methoden. Hiermee kun je zo goed als elk probleem oplossen en ontdek je hoe je als hypnotherapeut blijvende veranderingen kunt bereiken bij je cliënt in één of meerdere sessies. Zo leer je werken met het verleden, overtuigingen, fobieën, emotionele heling etc... en ben je er klaar voor om met al je nieuwe vaardigheden je cliënt doeltreffend te helpen. 
Inhoud module 1:
De Oogfixatie inductie
Verdiepingstechnieken
De Hypnotische pep-talk techniek (powerful)
Hoe je goede uitleg geeft over hypnose aan anderen
De 4 Quadranten techniek

Hypnotische taalpatronen
De DMI techniek
De Mind Bending Language techniek
De Revivificatie techniek
Conversationele hypnose
De Non-awareness set
Het versterken van positieve emoties
De Regressie techniek basis versie
De Reïntegratie techniek


In module 2 leer je Ericksoniaanse Hypnotherapie toepassen helemaal tot het MASTERY level. Van trancefenomenen zoals arm levitaties, tijdsvervorming en de Emotional Release techniek. Daarnaast leer je direct het onderbewustzijn te veranderen dmv verschillende diepe trance fenomenen en hypnotische verhalen & metaforen aan het onderbewustzijn te presenteren. Ideaal voor therapeutisch werk en oplossingsgerichte coaching

Inhoud module 2:
de Arm levitatie techniek
Rossi's terugblik techniek met dubbele arm levitatie 

De Objectieve terugblik techniek 

Emotional Release techniek

Post hypnotische -set 

De "priming techniek"

Arm catalepsie

Tijdsvervorming

Vroeg leren-set
De Onbewuste beschermer-set
Lichaam/Geest dissociatie-set
Bewustzijn en onderbewustzijn dissociatie

EN: Het Hypnotherapie certificaat IAPCH Level 2


Module 3: Leer krachtige hypnotische verhalen vertellen voor coaching en therapie. IAPCH Level 3 - MASTERY Level
Je leert in dit blok hoe je krachtige hypnotiserende verhalen vertelt die het onderbewustzijn veranderen en het probleem van je cliënt oplossen. Je leert dit op een manier te doen zodat je de aandacht van je cliënt vasthoudt. Ericksoniaanse verhalen kun je naast therapie ook goed gebruiken tijdens trainingen, presentaties, onderwijs, psychotherapie en alle vormen van oplossingsgerichte coaching. Je zal veranderen in een effectieve hypnotische verhalenverteller..


Je leert diepe trance fenomenen toepassen en hypnotische verhalen vertellen die het onderbewustzijn veranderen..


Inhoud:
Hoe je problemen, gedragspatronen en gewoontes bij anderen onbewust veranderd via het gebruik van hypnotische metaforen 

Hypnotherapie en coaching effectiever maken met het vertellen van verhalen en metaforen voor het onderbewustzijn 

Hoe je bijna iedere hypnosetechniek gemakkelijk omzet naar een krachtig hypnoseverhaal dat een zeer positieve impact op iemands leven heeft

De verschillende soorten hypnoseverhalen en -metaforen die je in iemands onbewuste kunt planten, zodat natuurlijke lichamelijke heling plaatsvindt;

De beste techniek om hypnoseverhalen te vertellen die leiden tot diepgaande helende ervaringen in het geval van traumatische herinneringen en emoties van je cliënt.


EN:

De verschillende soorten hypnose verhalen en -metaforen die je in iemands onbewuste kunt planten, zodat natuurlijke lichamelijke heling plaatsvindt en het geven van verborgen suggesties

De beste techniek om hypnose verhalen te vertellen die leiden tot diepgaande helende ervaringen in het geval van traumatische herinneringen en emoties van je cliënt


EN: Het Hypnotherapie certificaat IAPCH Level 3
Module 4: Regressie en Transformationele therapie

Met de Regressie en Transformationele Therapie methode...(powerful) Het is de beste hypnose methode die er is. Het is een geavanceerdere vorm van hypnose regressie doen. Hiermee kun je als therapeut bij je cliënt alle vormen van
people pleasing, angst en kern-trauma oplossen ook blokkades en onverwerkte ervaringen uit het verleden.  Ook bij cliënten die vastzitten in hun onbewuste patronen en overtuigingen is deze methode effectief.


 • Je cliënt in diepe hypnose te begeleiden en hoe je emoties bij de wortel aanpakt en oplost
 • hypnose technieken waarmee je depressies, burn-outs en emotionele pijn bij je cliënt voorgoed oplost
 • Je ontvangt het Geavanceerde Regressie en Transformationele Therapie certificaat

 • Inhoud Module 4:
  1. Probleem - en doel omschrijving

  2. Voorbereidingsvragen voor het onderbewustzijn
  3. Oogfixatie Hypnose inductie
  4. Verdiepingstechnieken
  5. Contact maken met de overheersende emotie
  6. Het omhoog tellen van de overheersende emotie van 1-10 

  7. Leeftijdsregressie en oriëntatie in de herinnering

  8. Het Gestalt-dialoog; het opsporen van saboterende patronen

  9. Gestalt-dialoog met zelf

  10. Laat de cliënt reflecteren op de gestaltdialogen

  11. Hypnotische samenvatting, blitz en posthypnotische suggestie

  12. Maak wakker, leid af en doe testwerk

 • De 6 lagen van een kernwond ontdekken en veranderen
 • Innerlijk Kind Werk
 • Het oplossen van kerntrauma, people-pleasing, angsten etc
 • Hoe je levensveranderende Gestalt Dialogen voert in hypnose

  Module 5: Hypnotiserend Symbolisch Taalgebruik
  Ik leer je vloeiend de taal van het onderbewustzijn spreken...
 • Ik gebruik Hypnotiserend Symbolisch Taalgebruik (nergens anders in Nederland onderwezen) zelf ook om innerlijke remmingen, "oud zeer" en weerstand op een snelle manier op te ruimen. Ook voor het snel oplossen van problemen zoals verbaal, emotioneel, fysiek misbruik, burn-out en oude innerlijke blokkades. En voor versterken van je talenten en je sterke kanten is dit een zeer praktische en krachtige module.
  Inhoud Module 5:
  De Schaduw Metafoor techniek. M.b.v. speciale taalformules leer je om het onderbewustzijn van je cliënt direct te openen om diepzittende gevoelige en persoonlijke problemen op te lossen zonder over de inhoud te weten. Je leert reïntegratieve vragen te stellen, schaduw-metaforen te ontdekken en te verdiepen en in actie te zetten. Taalformules gebruiken om het onderbewustzijn direct te openen. Hiermee kun je snel innerlijke remmingen oplossen

  De Leeftijdsregressie techniek met Symbolisch taalgebruik. In de kinderjaren hebben veel cliënten nare ervaringen en trauma's meegemaakt. Hiervan blijven vaak gevoelens "bevroren" in het lijf achter. Je leert deze gevoelens wegnemen en "oude gevoelens" op te lossen. Zodat het lichaam uit de stress en overlevings-stand komt. Doeltreffend ook is dat je met deze techniek oude talentent her-ontdekt.


  De Metafoor Revivificatie techniek. Je leert mbv hypnotiserend symbolisch taalgebruik snel contact maken met hele goede gevoelens zoals: rust, kracht en zelfvertrouwen. Hoe je client tijdens het gesprek van de sociale realiteit naar de hypnotische realiteit brengt. En de cliënt daar prachtige belevingen laat hebben en interne landschappen stabiliseert. Met deze techniek gaat je cliënt hypnotisch dromen terwijl super goede gevoelens door het lijf heen gaan.

  Module 6: Toegepaste Conversationele Hypnose.
 • Deze speciale gesprekshypnose technieken voor win-win relaties, leren je om in een gesprek voorbij de natuurlijke (instinctieve) afweermechanismen van mensen te komen. Hiermee maak je het jezelf gemakkelijker en je cliënt ook om met succes hypnotherapie toe te passen en het veranderingswerk te doen. Je bent effectief in hypnotische invloed uitoefenen tijdens gesprekken. Met deze vaardigheden leer je ook om mensen ethisch te inspireren om met je te gaan samenwerken voor langere behandelingstrajecten waardoor je meer waarde aan je cliënt geeft.
  Bonus 1: Online Training hypnotherapie vaardigheden IAPCH Level 1
  Dit is een volledige online opleiding die eerder is opgenomen en om de week krijg je een nieuwe les om de week in je email inbox. Je krijgt training, demonstraties en oefeningen zodat je alle hypnotherapie vaardigheden van Hypnotherapie Level 1 zelf gemakkelijk kan toepassen. Het is praktijkgericht en wekelijks kun je oefenen met mede studenten. Kort gezegd: Je zult net zoals Milton Erickson hypnose leren toepassen.

  Relaties: Ook leer je met deze technieken om professionele contacten en relaties op te bouwen. Als je als hypnotherapeut een bovengemiddeld inkomen wilt genereren, is het absoluut noodzakelijk dat je leert hoe je professionele contacten en relaties met mensen in je gemeenschap kunt creëren. Professionele contacten en relaties zijn HET BEPALENDE KENMERK dat het voor jou mogelijk maakt om het hoogste niveau van erkenning, respect en financiële beloning te krijgen doormiddel van het service verlenen, anderen beter te maken dmv je vaardigheden als hypnotherapeut. 

  De beste marketing is jezelf omtoveren tot een échte professional binnen jouw gemeenschap
  Gewoon door dat te doen (en het is makkelijker dan je zou denken)...In het Hypnose Mentor Programma zitten ook alle tools die je nodig hebt om de nodige professionele contacten en relaties tot stand te brengen om een gerespecteerde (en goedbetaalde) hypnotherapeut te worden. En ik kan je alle obstakels laten zien die in de weg staan en hoe je deze obstakels oplost. Ik heb het zelf ook gedaan en het aan andere geleerd. 

  Naast deze 6 gestructureerde modules plus de zojuist behandelde toegevoegde bonustraining, is het Hypnose Mentor Programma ook uniek en niet te vergelijken met andere opleidingen en trainingen door...

  De Hypnose trainer die het beste uit jezelf haalt!

  Martijn Groenendal is een ervaren hypnose trainer met 25 jaar ervaring die beschikbaar is om je vragen te beantwoorden. Je hoeft niet langer weken of maanden te wachten om een training te doen in de hoop dat ze je helpen met je vraag. Dit scheelt je veel tijd voor het bemeesteren van hypnose voor het krijgen van de beste resultaten bij je cliënt en het snel laten groeien van je praktijk. 

  Nu kun je met Martijn Groenendal zelf praten en zijn persoonlijke aandacht krijgen om hem alles te vragen over hypnose, je eigen vooruitgang en of het opzetten van een hypnotherapie praktijk.
 • Daarnaast deelt hij in zijn maandelijkse mentorschap training de beste lessen om je eigen programmering snel en makkellijk te veranderen. 
 • Bovendien is er nog meer persoonlijke ondersteuning voor je beschikbaar wanneer je die nodig heeft!
  Zodra je begint, heb je direct toegang tot online hypnose instructie video's zodat je niet hoeft te wachten om te gaan leren!
  Je kan direct starten!
  Ik weet niet waar je anders zou kunnen gaan om toegang te krijgen tot een persoonlijke mentor en trainer die ervaren is in alle zaken die te maken hebben met hypnose, het opzetten van succesvolle hypnotherapie praktijk en het veranderen van jezelf!

  En als 1-op-1 toegang hebben om je hypnose-gerelateerde vragen beantwoord te krijgen niet genoeg is...

  … ook krijg je in het Hypnose Mentor Programma direct toegang. 

  Je kunt ook ELKE WEEK hypnose oefenen met je medestudenten - waar ze ook zijn!
  We hebben (als onderdeel van het Hypnose Mentor ProgrammaJaar) En je zult veel enthousiaste mede studenten zoals jij ontmoeten om mee te werken.

  Bottom line: als je snel vooruitgang wilt boeken als hypnotherapeut, moet je gewoon regelmatig hypnose beoefenen.

  En dat is een van de belangrijkste redenen waarom veel zeer toegewijde hypnotiseurs nooit zo ver komen als ze zouden willen. Ze hebben simpelweg niet de middelen om wekelijks (met andere mensen) op een plezierige manier hypnose te oefenen.

  Bereid je voor op een enorme transformatie op het gebied van je vaardigheden als hypnotherapeut, terwijl je regelmatig met andere gelijkgestemden oefent die het Hypnose Mentor Programma volgen.
  Een ander groot voordeel van alle mogelijkheden die je hebt om wekelijks je nieuwe hypnose vaardigheden te oefenen (naast de snelle vooruitgang die je zult boeken) is dat je op een veilige en ondersteunende manier e foutjes uit je systeem krijgt in een stimulerende omgeving.

  In plaats van in een gespannen therapiesessie met een cliënt !

  Op zich is het al goud waard om met échte mensen en hun problemen te leren werken omdat je daardoor enorm veel zelfvertrouwen krijgt! Maar ....

  Het wordt nog beter….

  Want als je je hebt ingeschreven voor het Hypnose Mentor Programma, kun je ook profiteren van...


  LIVE Hypnose Training en Certificering!
  Dit is één van de belangrijkste ingrediënten voor het bemeesteren van hypnotherapie en een groot talent te zijn op het gebied van hypnose en het veranderen van mensen.


  dit is wat alumni van een hypnosediploma-school te zeggen hebben over deze wereldklasse-training


  Het Hypnose Mentor Programma en de community is een progressieve en hypermoderne hypnotherapie gemeenschap vol mensen die zichzelf ontwikkelen tot grote krachten en talenten op het gebied van hypnose en hypnotherapie. En zichzelf ontwikkelen door hun potentie naar buiten te brengen en dit heeft op alle levensgebieden een positief effect. 

  En als dat nog niet genoeg was - is hier de "kers op de taart"

  in het Hypnose Mentor Programma heb je ook de beste kans om je status en reputatie als inspirerende en succesvolle hypnotherapeut te ontwikkelen en te versterken. 

  Het ontwikkelen van je eigen IDENTITEIT en interne overtuiging dat JIJ een autoriteit en inspirerende en succesvolle hypnotherapeut bent, is het bepalende ingrediënt dat er uiteindelijk verantwoordelijk voor is dat je zal slagen als een hypnotiseur met respect en bekendheid.

  Als je eenmaal de IDENTITEIT hebt aangenomen en "bezit", dat JIJ een goede professional en uitstekende autoriteit op het gebied van hypnose bent - dan zal al het andere veel sneller op zijn plek vallen.

  Als je eenmaal de IDENTITEIT-FACTOR tot in de kern van je wezen hebt geïnstalleerd (en je leert hoe)- zul je gaan uitstralen dat mensen wat jij hebt nodig hebben... en ze zullen merken dat ze onbewust willen haast moeten samenwerken met je.

  Ik heb het met mezelf zien gebeuren en met andere goedbetaalde hypnotherapeuten. De bepalende factor die we allemaal hadden is...


  We hadden allemaal de innerlijke overtuiging die ons al het andere bracht!
  `

  Andere mensen kunnen die kracht 'voelen'. En ze willen er dichter bij komen! Ook jij kunt zo'n charisma hebben.

  Als je dat hebt wordt het mogelijk voor je om met de beste klanten te werken... de beste doorverwijzingen krijgen en hoge  vergoedingen. En als je dat wilt een duurzame, lucratieve en inspirerende praktijk te hebben.

  In feite is het krijgen van een hoog inkomen meer een bijwerking van je oprechte en empathische manier van service verlenen en de kwaliteit die je geeft in het omgaan met mensen. Je leert win win relaties op te bouwen allemaal als gevolg van hoe je omgaat (met behulp van gesprekshypnose dat je onder de knie zult krijgen) met mensen in het algemeen. 

  (LET OP: een gezond hoog inkomen als hypnotiseur heeft bijna niets te maken met het hebben van een website of het doen van enige vorm van betaalde reclame, marketing of het gebruik van traditionele verkooptechnieken.

  Wanneer je echter wordt gezien als iemand met échte autoriteit in je vakgebied, bevindt je je in een positie waarin mensen je vanzelf zullen opzoeken voor wat je voor hun kunt betekenen. 

  Daardoor word je goed beloond en geeft het de bevestiging dat je op de goede weg bent.

  Al je inkomsten die je krijgt stellen je ook in staat om te investeren in je voortdurende persoonlijke en professionele ontwikkeling.

  En hoe meer je jezelf ontwikkelt, hoe beter je in staat bent om steeds meer mensen op een meer impactvolle manier te helpen!

  Dat gezegd hebbend, is de beste manier om je identiteit (je innerlijke overtuiging) dat je inderdaad een expert en autoriteit in hypnose bent het beste te krijgen door..


  Persoonlijke begeleiding van een Hypnose Mentor in een groep met andere hypnotiseurs!
  De kans is klein dat je dit allemaal ergens anders krijgt. Het Hypnose Mentor Programma heeft een perfecte community en geeft je uitstekende ondersteuning. 

  Bonus 2: Je krijgt ook gratis toegang tot:
  Dit zijn opnames van enkele hoogwaardige (en dure) live seminar-trainingen die ik in de loop der jaren heb gegeven. Alles bij elkaar heb je toegang tot opnames van seminars die je DUIZENDEN euro's zouden hebben gekost om individueel bij te wonen.

  Maar je krijgt exclusief gratis toegang tot die opnames als deelnemer van het Hypnose Mentor Programma.

  Bovendien krijg je onderweg een hele reeks andere verrassingen die al je vaardigheden als professionele hypnotherapeut blijven verbeteren.

  Kort gezegd:

  Als lid van het Hypnose Mentor Programma heb je exclusieve toegang tot training, mentorschap en gelijkgestemde oefengroepen die...


  Je nergens anders allemaal op één plek kan tegenkomen!
  Mij persoonlijk koste het me meer dan 20 jaar en letterlijk meer dan €120.000 om naar live opleidingen over de hele wereld te gaan en mentorschap te krijgen. Ik moest en wilde de tijd van andere hypnose-experts plus en de beste mentors op het gebied van persoonlijke ontwikkeling kopen om me op het niveau te krijgen waar ik nu ben.

  Voor jou is deze kostbare en tijdrovende weg niet nodig. NU kun je sneller en gemakkelijker een inspirerenden en succesvolle hypnotherapeut zijn met een groot talent op het gebied van hypnose en het veranderen van mensen. 

  Daar zorgt het Hypnose Mentorschap Programma voor!

  Het Hypnose Mentorschap Programma is doelbewust gestructureerd om de status van wereldklasse te bereiken en een hypnotherapeut die de groei heeft doorgemaakt en daardoor de wijsheid heeft met de innerlijke overtuiging en als je dat wilt een florerende praktijk!

  En voor een investering die VEEL MINDER dan €120.000. Dat heeft het mij en andere hypnotherapeuten gekost die deze status hebben bereikt en het op de "oude manier" hebben gedaan dat jaren duurt.

  Met het Hypnose Mentor Programma hoef je niet meer blindelings andere hypnose trainers "uit te proberen" om je naar het hoogste -en meer voldoening gevende (en financieel lonende) niveau te brengen.

  Je zoektocht om een inspirerende en succesvolle hypnotherapeut(e) met een groot talent om mensen te veranderen te worden is nu super simpel omdat het Hypnose Mentor Programma...

  De ENIGE training is die je vanaf nu nodig hebt!

  En tegen het einde van het programma (of minder, afhankelijk van hoe goed je momenteel al bent of hoe snel je vooruitgaat) zul je trots -en gelukkig zijn en een veelgevraagde hypnotherapeut(e) zijn.

  Zo zorgt het Hypnose Mentor Programma voor jouw toekomst.

  Natuurlijk moet je met de juiste instelling naar Hypnose Mentor Programma gaan.


  Specifiek...


  - Je zult jezelf als een waardevol persoon moeten beschouwen (die het verdiend om de beste training en begeleiding die er op het gebied van hypnose is waardig is).
  - Je moet een oprechte passie voor hypnose hebben en een vurig verlangen om een super goede hypnotherapeut te zijn met al het respect en de beloningen die daarbij horen. 
  - Je zult jezelf willen positioneren als een professional en persoon met aanzien in je gemeenschap (waardoor het voor jou mogelijk wordt dat mensen je persoonlijk opzoeken voor je hypnose capaciteiten).
  - En je moet ervoor zorgen dat je het meeste uit jezelf wil halen en je eigen onderbewustzijn wil leren kennen en wil veranderen waardoor je een enorme zelfkennis krijgt en daardoor zal uitblinken in hypnose

  Als je hieraan voldoet heb ik geen moeite om te zeggen dat het Hypnose Mentor Programma de beste investering is voor je toekomst als hypnotherapeut.

  Het zal letterlijk 10 jaar van je carrière curve afhalen en bijna €120.000 schelen  


  Maar er is een probleem..Het probleem is dat de plaatsen voor deze intake beperkt zijn.We accepteren slechts 12 hypnotherapie studenten. Bovendien wordt de registratie ook maar heel kort geopend!
  je kunt jezelf 15-20 jaar besparen en meer dan 95% besparen van wat ik heb uitgegeven aan de opleiding en ontwikkeling van mijn hypnose carrière... omdat de investering om te worden toegelaten in het Hypnose Mentor Programma in plaats van  €10.500 nu tijdens de intake €5.500 is. 

  Je hoeft niet alles in een keer te investeren!


  Stap nu in het Hypnose Mentor Programma.

  Je krijgt:

  Module 1: Hypnotherapie IAPCH Level 1 met certificaatModule 2: Ericksoniaanse Hypnotherapie IAPCH Level 2 en certificaat 

  Module 3: Ericksoniaanse Hypnotherapie IAPCH Level 3 met certificaatModule 4: Regressie en Transformationele Therapie met certificaatModule 5: Hypnotiserend Symbolisch Taalgebruik Module 6: Toegepaste Conversationele Hypnose


  Module 7: Persoonlijkheidstransformatie level 1
  Module 8: Persoonlijkheidstransformatie level 2


  Ik krijg de manuals van de hypnotherapie opleidingen. 
  Maandelijks Mentorschap met Martijn Groenendal die me helpt het beste uit mezelf te halen

  Inclusief optionele WEKELIJKSE oefenavonden. 
  Plus: online bonussen in je persoonlijke account onze hypnotherapie online.
  Plus: Volledige IAPCH Hypnotherapie certificering van Level 1,2,3 en regressie en transformationele therapie.
  Ipv €120.000+ die Martijn heeft geïnvesteerd om deze vaardigheden te leren, is mijn investering in het Hypnose Mentor Programma nu in plaats van €10.500 tijdelijk slechts €5500 (Hoge KORTING) en ZELFS BETER als ik me vandaag inschrijf, kan ik ook in maandtermijnen meedoen om het in maandelijkse termijnen van slechts €500 te doen in plaats van alles vooraf te betalen

  $ 10.500.
  Slechts $ 550 per maand
  Sorry aanbieding voorbij

  Een ... in ... dagen

  De bewezen formule om stap-voor-stap ... !

  Een uitgewerkte versie van deze template vind je hier.

  Wek nieuwsgierigheid op

  • Vertel je verhaal
  • Wie ben je en wat maakt jou tot een autoriteit in je niche?
  • Voor welke specifieke doelgroep ben jij er?
  • Welk probleem los je op?
  • Wat is de grootste uitdaging van je doelgroep?
  • Welke behoefte heeft je doelgroep?
  • Welke pijnpunten voelt je doelgroep?
  • Welke angsten heeft je doelgroep?
  • Focus op het eindresultaat van jouw oplossing voor je klant i.p.v. de saaie productkenmerken.

  Je beste klantervaring die je expertise bewijst en concreet het eindresultaat van je challenge in beeld brengt.

  Ms. Nameritory

  Ga jij de uitdaging aan?

  ... in ... dagen!


  ... t/m ...

  Plaats hier een elevator pitch in 1-3 zinnen.

  Doe mee voor slechts ... euro!

  LIVE meedoen

  Wij doen elke dag een stap voor en jij kunt direct meedoen.

  Handige voorbeelden

  Hergebruik onze kant-en-klare voorbeelden en templates.

  Handige tools

  Gebruik gratis onze software om moeiteloos resultaat te behalen.

  Klantervaring van iemand die mee gedaan heeft aan je challenge of een andere vergelijkbare dienst bij je  afgenomen heeft.

  Ms. Nameritory
            Na ... dagen heb jij dit resultaat           
   null

  Tastbaar eindresultaat

  Beschrijvende ondertitel - maak het nog duidelijker


  Vertel concreet wat het eindresultaat voor deelnemers aan je challenge zal zijn. Wat hebben ze naderhand gerealiseerd? Hoe voelen ze zich daarbij? Wat gaat dit resultaat aan hun leven veranderen?

   null

  Tastbaar eindresultaat

  Beschrijvende ondertitel - maak het nog duidelijker


  Vertel concreet wat het eindresultaat voor deelnemers aan je challenge zal zijn. Wat hebben ze naderhand gerealiseerd? Hoe voelen ze zich daarbij? Wat gaat dit resultaat aan hun leven veranderen?

  Korte klantervaring
  I really like this style! I would recommend this!
  Some person - Company BV
  Korte klantervaring
  I really like this style! I would recommend this!
  Some person - Company BV
  Korte klantervaring
  I really like this style! I would recommend this!
  Some person - Company BV
  null Weet je niet zeker of je er elke dag LIVE bij kunt zijn? Bestel dan ook de opnames!

  Kom je ook bij de VIP Groep?

  Verkoop een community groep, bijvoorbeeld in Huddle, Facebook of Discord waarin VIP deelnemers jou, je team en andere deelnemers vragen kunnen stellen, successen kunnen delen, feedback kunnen krijgen en vriendschappen kunnen zien opbloeiend. Beschrijf hier de voordelen en voeg het product bijvoorbeeld samen met de opnames van je challenge als kassakoopje / order bump op je betaalpagina toe.

  Ga jij de uitdaging aan?

  ... in ... dagen!


  Plaats hier een elevator pitch in 1-3 zinnen.

  Doe mee voor slechts xx euro!

  Direct aanmelden
  Niet tevreden? Geld terug!

  Zij gingen je al voor

  This is a Quote!
  I really like this style! I would recommend this!
  Some person - Company BV
  This is a Quote!
  I really like this style! I would recommend this!
  Some person - Company BV
  This is a Quote!
  I really like this style! I would recommend this!
  Some person - Company BV
  This is a Quote!
  I really like this style! I would recommend this!
  Some person - Company BV
  This is a Quote!
  I really like this style! I would recommend this!
  Some person - Company BV
  This is a Quote!
  I really like this style! I would recommend this!
  Some person - Company BV
  Plaats hier de shortcode van je FAQ-lijst.

  Klaar voor de start?