Bevrijd jezelf van innerlijke remmingen en word onoverwinnelijk!

Mbv de Helings Matrix maak je een succesvolle transformatie van jezelf...

ERKEND CERTIFICAAT

Deze training wordt afgerond met een certificaat van De Helings Matrix en is erkend door de Hypnotherapie Academie Nederland het CRKBO. Een garantie dat je altijd kunt doorstromen naar het volgende level.

NIET OPPERVLAKKIG

Veel Hypnotherapie opleidingen lijken nog al eens oppervlakkig te zijn. De opleidingen bij de Hypnotherapie Academie Nederland gaan dieper en zijn TRANSFORMATIEF & praktisch toepasbaar 

25 JAAR ERVARING

Jouw trainer tijdens de opleiding is Martijn Groenendal met meer dan 25 jaar ervaring waardoor de kwaliteit hoog is.  Zijn opleidingen staan bekend als inspirerend en motiverend. 

Is het volgende op jou van toepassing? Je bent twijfelachtig om de beste versie van jezelf naar buiten te laten komen. Je unieke kwaliteiten laat je maar gedeeltelijk zien. Als je iets wilt ondernemen wat je écht wilt is het lastig om tot de uitvoer van het plan te komen. Je laat soms je doelen uit je hoofd praten om anderen te people-pleasen. Deze online training is een compleet persoonlijk veranderingsproces. Je leert tot de kern komen van je eigen levensverhaal en veranderd vervolgens alle belemmerende patronen die je tegenhoiuden om volledig vrij te zijn.  Je wilt dieper gaan en tot de kern komen van je eigen levensverhaal.

Deze online training lost alle innerlijke blokkades op zodat de beste versie van jezelf niet langer meer hoeft te schuilen. Daardoor is het gemakkelijk voor je om al je passie te uiten en je potentieel te benutten. De held(in) in jezelf is teruggewonnen. Je hebt nieuw zelfvertrouwen en bent onoverwinnelijk. De klok tikt , het is de hoogste tijd dat er iets gebeurt.  

Deze gecertificeerde Hypnotherapie opleiding wordt online gegeven en er is geen vooropleiding vereist

JE LEERT

De Helings Matrix

De Helings Matrix is een model dat inzicht biedt in het doorlopen van een volledig veranderingsproces. Het doel ervan is om de beste versie van jezelf in het geheel te bevrijden van elke "geautomatiseerde veroordeling"; Onzekerheid, Angst, schuld en schaamte. De beste versie van jezelf gaat namelijk vaak schuil achter een serie aangeleerde beschermingstechnieken gemotiveerd door negatieve levensverhalen. Deze verhalen zijn de betekenissen en interpretaties die je als kind gaf tijdens ervaringen. Bijvoorbeeld tijdens interacties met familieleden. De ogen waardoor je toen naar je omgeving keek moeten niet meer de ogen zijn waarmee je als volwassene naar de omgeving kijkt. De volwassene moet de nieuwe betekenis kiezen naar wat dan ook. De manier waarop je deze ervaringen destijds geïnterpreteerd hebt, is namelijk met de informatie die je toen tot je beschikking had. Deze verkeerde informatie is vaak niet in lijn met de natuurwetten en zijn daarom vaak de bouwstenen van een blokkade, overlevingsstrategie of probleem. De Helings Matrix spoort alle incorrecte verhalen in je onderbewustzijn op en leert je vervolgens hoe je deze veranderd om tot een nieuw leven met maximale zingeving te komen. In de opleiding ga je onder professionele leiding in groeps- verband stapsgewijs door De Helings Matrix heen. Terwijl je de Helings Matrix leert word de Geavanceerde Regressie- en Transformationele Therapie techniek gebruikt voor het veranderingsproces. Dat maakt deze opleiding uniek. Het geeft je de sleutels om elk slot te kunnen openen. 

Het verhaal van je kernwond veranderen

Je kernwond is het verhaal dat in je onderbewuste zit, en dat ontstaan is in periodes waarin niet in je behoeften werd voorzien. Dit kan uiteenlopen van je een beetje ongewaardeerd voelen tot fysiek, emotioneel of verbaal misbruik. Ook kan het te maken hebben met momenten van separatie. Omdat de verbinding met je omgeving en daardoor ook hoe er over je gedacht werd vroeger van wel van levensbelang was, koos je meer voor wat de connectie in stand hield dan aan authentiek zijn. Daarom is je zelfbeeld voor een groot deel ook gevormd door de verwachtingen en behoeften van je vroegere omgeving zodat je veilig en zeker bleef en het zo goed mogelijk overleefde. Uitdagende en pijnlijke momenten heb je vaak op jezelf betrokken, en hebben een diepe indruk achtergelaten in je onderbewuste, omgeven door een incorrect pijnlijk verhaal (kernwonden). Deze incorrecte verhalen vormen nu je blokkades; onbewuste overlevingsstrategieën waarmee je vaak niet bij de beste versie van jezelf komt omdat je onbewuste je saboteert omdat het vanuit een filosofie van overlevingsstrategie  werkt. Deze waren vroeger misschien belangrijk, maar nu je volwassen bent en je eigen individuele verlangens en plannen hebt, moet je deze ontdekken, aanpakken en ervoor nieuwe in de plaats stellen (kiezen). In de opleiding tackle je één voor één iedere blokkade en je komt zo tot de beste versie van jezelf: bevrijd en empowered.

Zelfhypnose technieken 

Je eigen succes (opnieuw) met de paplepel ingieten! Wanneer je ongefocust, onproductief en onzeker bent, dan staat (zonder dat je het wilt) je leven in de achteruitversnelling. Dit veroorzaakt enorme vertraging in het bereiken van wat voor prestatie dan ook en je hebt daarmee geen goed gevoel over jezelf, omdat je weet dat er meer mogelijk voor je is. Met zelfhypnose heb je de macht in eigen handen. Zoals de GPS van een vliegtuig is ingesteld op een gekozen bestemming, zo blijf jij met zelfhypnose automatisch doelgericht om uiteindelijk op de plek van bestemming aan te komen. Op die manier kun jij ook hetgeen bereiken wat je wilt. Zelfhypnose is sterker dan wilskracht! Wanneer je concentratie en aandacht volledig is gericht op één ding dan ben je onoverwinnelijk. De valkuil is echter dat je met je wilskracht al je aandacht wil richten op het bereiken van een doel. Dit is vaak te zwak. Na verloop van tijd krijg je uitstelgedrag en geef je op. Dit komt omdat het denken en gevoel niet op op één lijn staan. Denk bijvoorbeeld aan hoe moeilijk het is om een gewoonte te veranderen. Met behulp van dit 6-staps zelfhypnose programma krijg je orde in je denkgeest en krijg je de kracht van je onbewuste aan jouw kant. Dit veroorzaakt laser focus omdat alle gedeelten in je, aan hetzelfde doel werken. Hiermee is elke vorm van innerlijke sabotage gestopt, geniet je van puur zelfvertrouwen en heb je een onoverwinnelijk gevoel

Principes voor Succesvolle  Transformatie toepassen 

Als je eenmaal de patronen, overlevingsstrategieën en levensverhalen in je onderbewuste naar de oppervlakte hebt gebracht, worden deze naast enkele universele principes gelegd. Dit laat je direct zien hoe je het incorrecte levensverhaal moet veranderen. Dit betekent dat je daarmee exact weet hoe je de verandering maakt. Deze helings principes worden ook stap voor stap uitlegd. Op deze manier leer je met behulp van deze principes altijd de correcte veranderingen door te voeren om je doel te bereiken. Blokkades lossen op bij de kern, je leeft je leven met maximale zingeving en bent vrij om te doen wat je wilt. Je leert de Heling Matrix en krijgt krachtige handvatten die jouw prsoonlijk veranderingsproces geslaagd maken. Ook leer je om je eigen hartsverlangens, doelen en nieuwe zelfbeeld te realiseren.  Op deze manier kom je tot een succesvolle transformatie van jezelf. Deze training is een echte gamechanger!

WAT ANDEREN ZEGGEN:

WAT KAN IK NA DE OPLEIDING?

De Helings Matrix duurt 3 dagen en is verspreid over 1 weekend. De training wordt afgerond met een certificaat. Na succesvolle afronding ben je een nog betere versie van jezelf geworden en kun je zelf ook de Helings Matrix goed toepassen.

Deze training is uitermate geschikt voor persoonlijke ontwikkeling, is praktisch toepasbaar en oplossingsgericht.

Je kan na de opleiding
  • je ware identiteit uiting geven (omdat die zich niet meer langer hoeft te schuilen)
  • je verleden voorgoed achter je laten 
  • wonden in wijsheid veranderen
  • je unieke kwaliteiten en talenten 100% gebruiken in werk en persoonlijke sfeer 
  • je eigen (volmaakte) leven te gaan leiden ipv "people pleasing" 
  • je aan je eigen beloftes houden 
  • je zelfvertrouwen herstellen en je hebt je ware ik weer terug
  • negatieve gedachten laten verdwijnen 
  • je hart volledig openen naar anderen en je authentieke zelf zijn

25 JAAR ERVARING 

De training wordt gegeven door Martijn Groenendal met 25 jaar ervaring in hypnotherapie waardoor de kwaliteit hoog is. Zijn opleidingen staan bekend als inspirerend en motiverend. Daarnaast geeft hij ook vele opleidingen op het gebied van conversationele hypnose en NLP in binnen-en buitenland. Je krijgt het certificaat in de Healing Matrix. Dit certificaat is dan ook erkend door de Hypnotherapie Academie Nederland.

LOCATIE EN TIJDEN

Het Zelfhypnose Bootcamp &
De Helings Matrix maart, 2021

2 dagen za-zo


Locatie: Online 

Lestijden van 10:00 - 17:00.


Investering: € 97

Data:

6,7 maart 2021

Het Zelfhypnose Bootcamp & 
De Helings Matrix , 2021

2 dagen za-zo


Locatie: Online

Lestijden van 10:00 - 17:00.


Investering: € 97

Data:

6,7 maart 2021