Help je praktijk en je cliënten nog beter!

Wanneer je cliënt in het eerste gesprek de waarde kan zien van wat het gaat betekenen om bij jou in de pratijk de verandering te gaan maken, dan help je je cliënt al met de eerste stap van zijn transformatie namelijk de beslissing om te veranderen.

Doormiddel van de waarde te laten zien in de intake fase, van jouw hypnotherapie/ coaching traject, help je tegelijkertijd ook jezelf omdat je in de intake fase beeld krijgt van alle technieken die je gaat gebruiken om het probleem op te lossen.

Ook breek je het ijs met je cliënt en bouw je vertrouwen op, wat je cliënt onvankelijker maakt voor de informatie die hij nodig heeft voor de verandering. Ook bereid het onderbewustzijn zich voor op de verandering die gaat plaatsvinden.

Wil je je cliënten nog beter helpen?
Nog 2 plekken voor de LIVE Conversationele Hypnose MASTERY Bootcamp

Conversationele Hypnose MASTERY Bootcamp

In het Conversational Hypnosis MASTERY bootcamp (advanced level) krijg je THE- BEST- OF Conversationele Hypnose en daarmee de beste SKILLS voor communicatie & invloed met name voor veranderings werk bij je cliënten in coaching dmv van krachtige gesprekken. 

Klopt het dat je beloond wil worden voor je echte waarde en bijdrage? Klopt het ook dat je het gevoel wil hebben dat je je op de één of andere manier altijd ontwikkelt?

Als je ook maar een klein beetje op mij lijkt, dan heb je er waarschijnlijk behoefte aan dat wat je doet op de een of andere manier zin heeft. Of dat nou betekent dat je onderdeel uitmaakt van iets dat groter is dan jijzelf, of dat je de mensen die je tegenkomt een beter, blijer, productiever leven bezorgt.

Maak levens- veranderende transformaties in één gesprek...

Met de juiste ‘linguïstische tools’ en de juiste “know-how” om ze te gebruiken… heb ik in allerlei soorten mensen ongelooflijke ingrijpende veranderingen gezien…

Ik heb verlegen mensen gezien (die al jarenlang door iedereen over het hoofd werden gezien en werden buitengesloten) die plotseling bekend stonden om hun wijsheid, zodra ze eenmaal de juiste ‘linguïstische beïnvloedingstools tot hun beschikking hadden.

Ik heb technisch briljante mensen gezien (die jarenlang de grootste moeite hadden het briljante van hun ideeën over te brengen) die zich met ‘linguïstische beïnvloedingstools’plotseling enorm helder konden uitdrukken.

En ik ken ook leerkrachten die al goed waren in hun werk, en vooruitstrevende denkers (als dagvoorzitters, consultants en coaches), die hun didactische en leiderschapskwaliteiten naar een hoger niveau hebben kunnen tillen – en daarmee op een veel efficiëntere manier invloed kregen op hun studenten en opdrachtgevers – als ze maar de juiste ‘linguïstische’ beïnvloedingstools kunnen gebruiken.

Mijn observatie is ook (en voor mij klopt dat in elk geval) dat als iemand de juiste ‘linguïstische’ beïnvloedingstools heeft (en de know-how om ze op deskundige manier te GEBRUIKEN)…een levensveranderende transformatie kan maken.

Je leert in het Conversationele MASTERY Bootcamp

 • Hoe je van conversationele hypnose een automatische vaardigheid maakt
 •  Hoe je krachtige suggesties in iemands hoofd kunt planten zonder dat diegene dat door heeft
 • Geheimen om mensen snel te hypnotiseren terwijl ze klaarwakker zijn
 • Hoe je je gesprekken kunt vullen met ‘referentie-ervaringen’ die bij je gesprekspartner voor een hypnotiserend trance-achtig effect zorgen
 • Taalverzachters die iemands kritische en analytische factor kunnen verlagen, zodat ze open gaan staan voor wat je te zeggen hebt
 • De ‘bouwsteen’-structuur van effectieve hypnotische communicatie
 • Hoe je meteen kunt zien of je echt een hypnotiserend effect hebt op je gesprekspartner (dit is belangrijk om direct ‘feedback’ te krijgen en om te weten welke richting je het gesprek op kunt sturen)
 • Het concept van ‘verstevigen’ en hoe dat het makkelijk maakt om te weten wat anderen denken (helemaal als ze iets anders zeggen!)
 • Hoe je voor iemand ervaringen kunt creëren die ze nooit eerder hebben gehad (sommige hypnotherapeuten noemen dit het creëren van ‘toekomstige herinneringen’. Het brengt je hoe dan ook in een positie waarin je de beelden in het hoofd van je gesprekspartner kunt sturen)
 • Hoe je de kracht van universele menselijke ervaringen kunt benutten om hypnotische gesprekken te beginnen
 • Hoe je een gesprek kunt versnellen en mensen kunt sturen naar het resultaat dat je wilt bereiken
 • Hoe je iemands normale perceptie van de realiteit kunt veranderen… zodat je ze sneller kunt hypnotiseren
 • Hoe je iemands gedachten van het lichamelijke kunt scheiden met behulp van conversationele trance
 • Verborgen hypnotische thema’s die enorm goed werken in alledaagse gesprekken
 • Hoe je gedachten onbewust naar een bepaald antwoord kunt sturen
 • Waarom conversationele hypnose NIET alleen maar om taal gaat, en wat ECHT zorgt dat het supergoed werkt
 • Hoe je de ‘magische momentjes’ kunt vinden in iemands antwoorden en hoe je die kunt gebruiken om een gesprek te veranderen in een hypnotische gebeurtenis
 • Een ongebruikelijke maar effectieve manier om alle hypnose cliënten binnen te halen die je wil

"Je leert de 5 levels van een conversatie bemeesteren voor invloed in je gesprekken"

“Ik heb de Conversationele Hypnose MASTERY bootcamp speciaal gestructureerd voor als je wilt profiteren van alle voordelen die conversationele hypnose voor communicatie en invloed situaties… Het is een geweldige transformerende reis door de wereld van communicatie en invloed”

Dit is wat worldclass Master-hypnotist Igor Ledochowksi over Martijn Groenendal zegt: “In deze training word je door Martijn Groenendal getraind: naar mijn mening één van de beste, resultaatgerichte hypnotherapeuten ter wereld. Net als ik heeft Martijn Groenendal internationaal al vele trainingssessies geleid.
Al meer dan 25 jaar!” Igor Ledochowski. (IAPCH)

Wat je ook zult leren & “internaliseren” in de Conversationele Hypnose MASTERY bootcamp...

* Hoe je een zogenaamde ‘pre-frame’ kunt opstellen waarmee je andermans verwachtingen kunt beïnvloeden

* Hoe je herformuleringstactieken kunt toepassen die bezwaren wegnemen

* Hoe je erachter kunt komen welke specifieke waarden belangrijk zijn voor iemand… en hoe je jouw suggesties daaraan kunt verbinden

* Twee manieren om ieder gesprek subtiel ‘over te nemen’ en die hypnotisch te maken (dit is vooral handig als je met een baas praat die ruzie zoekt, of met iemand die non-stop praat zonder zelfs maar adem te halen!)

* Hoe je het gesprek in iemands gedachten kunt binnengaan en hun realiteit kunt overnemen (super eenvoudig, zoals je tijdens de training zult zien

Het volgende onderdeel in de live training gaat over het gebruik van conversationele hypnose om transformaties of veranderingen te bereiken. Als je een coach bent of een hypnotherapeut, op welke manier dan ook, dan zal dat onderdeel voor jou alle aspecten van conversationele hypnose bij elkaar brengen die kunnen leiden tot een diepgaande transformatie en veranderingen in andere mensen. Maar zelfs als je geen coach of therapeut bent, dan zal dit onderdeel nog stééds ontzettend waardevol zijn en inzicht bieden, omdat je conversationele hypnose (en andere hiermee geassocieerde hypnotische modellen – zoals de Hero Fuel Method, het PCAT-model in de praktijk zult zien, leren en uitvoeren op manieren die ervoor zorgen dat de mogelijkheden en het ware potentieel van conversationele hypnose echt zichtbaar worden.

Je weet nooit wanneer je een aantal van de transformatie- en verandering conversationele hypnose-modellen zult willen toepassen voor hogere doelen, bij vrienden of familie.

Hoe dan ook, als je weet hoe je conversationele hypnose kunt toepassen als transformatie of verandering.

Dan zul je ook automatisch flexibeler en handiger worden in het gebruik van conversationele hypnose en iedere soort situatie.

En dat zijn vaardigheden en flexibiliteiten die je áltijd tot je beschikking zult hebben.


Je kunt het allemaal duidelijk op een rijtje krijgen bij de nieuwe Conversationele Hypnose MASTERY bootcamp. Dat maakt het hoe dan ook een stuk makkelijker voor je in de toekomst!
En weet je wat nog het beste is? Niet goed geld terug

Je kunt de eerste dag van de live training bijwonen voordat je besluit of deze training iets voor je is. Mocht je aan het einde van de eerste dag besluiten dat het niets voor jou is (om welke reden dan ook), laat dat dan iemand van ons weten en dan krijg je het volledige bedrag terug.

Conversationele Hypnose MASTERY bootcamp

Live in Den Haag 
4 t/m 8 januari 2021

10:00 -17:00
betalen

Investering: Early Bird nu tijdelijk voor ipv 2497 slechts
1295 euro btw vrij