6-daagse Gecertificeerde Opleiding tot Hypnotherapeut met IAPCH certificaat 

Ontdek de kracht van Hypnotherapie en Conversationele Hypnose 

Online Hypnotherapie opleiding

ERKEND CERTIFICAAT

De opleiding wordt afgerond met het erkende hypnotherapie certificaat van de IAPCH en is erkend door het CRKBO.

NIET OPPERVLAKKIG

Veel Hypnose opleidingen lijken nog al eens oppervlakkig te zijn. Bij ons zijn de opleidingen diepgaand & praktisch toepasbaar 

25 JAAR ERVARING

De opleiding staat onder leiding van Martijn Groenendal met meer dan 25 jaar ervaring waardoor de kwaliteit hoog is. 

In deze 6 daagse gecertificeerde onlline hypnotherapie opleiding leer je hypnotherapie en conversationele hypnose op je client toepassen. Je wordt opgeleid tot gecertificeerd IAPCH hypnotherapeut en krijgt de beste hypnotherapie technieken op een rij om je client in zijjn kracht te plaatsen en diep therapeutisch werk te doen.
Met deze hypnose technieken heb je enorme impact op je cliënt en mbv conversationele hypnose doorbreek je beperkende patronen bij anderen in slechts in 1 gesprek

Je ontvangt het IAPCH Hypnotherapie certificaat Level 1. Je krijgt de beste hypnotherapie technieken en conversationele hypnose. Ideaal voor therapeutische toepassingen en persoonlijke ontwikkeling. Met behulp van deze Hypnotherapie technieken zul je veel meer betekenen voor al je cliënten. De opleiding is erkend door het CRKBO. De opleiding wordt online via zoom gegeven er is geen technische voorkennis vereist. 

Wat kan ik na de opleiding?

 • Mbv hypnotherapie mensen in hun kracht plaatsen en problemen oplossen
 • mensen snel in een goed gevoel laten komen voor lichamelijk herstel
  gezondheid en een empowerment sessie
 •  hoogtevrees, sprekersangst, fobieën en onverwerkte ervaringen uit het verleden oplossen  
 • hypnose inducties toepassen waarmee je clienten in diepe hypnose gaan en   ontspanningsinducties voor het verminderen van stress
 • met je woorden anderen sturen en gewenste emoties laten voelen
 • werken met symbolen uit het onderbewustzijn om problemen op te lossen, inzichten te krijgen en gewoontes te veranderen
 • reïntegratie technieken voor het oplossen van innerlijke conflicten en het vergroten van zelfvertrouwen

 • De opleiding duurt 6 dagen en is verdeeld over 2 weekenden die online worden gegeven. De opleiding wordt afgerond met een praktijkgerichte certificeringsdag. Na succesvolle afronding weet je zeker dat je de hypnotherapie goed kunt toepassen. voor de beste resultaten bij je cliënt en voor je persoonlijke ontwikkeling.

  Je ontvangt het IAPCH Hypnotherapie certificaat Level 1. Deze Hypnotherapie opleiding is praktisch toepasbaar en oplossingsgericht en is ook geschikt voor beginners.

Inhoud

Hoe je goede uitleg geeft over hypnose aan anderen
Hypnotische taalpatronen
De Oogfixatie inductie
4 Verdiepingstechnieken
De Hypnotic Blitz techniek 
De 4 quadranten techniek
De DMI techniek
De Mind Bending Language techniek
De Revivificatie techniek
Conversationele hypnose 
De Non-awareness set 
Het versterken van positieve emoties
De Regressie techniek basis versie
De Reïntegratie techniek 

Programma van dag tot dag:

Dag 1: Trance-oriëntatie en de sleutel en hypnotische taalpatronen.

De eerste dag is jouw oriëntatiedag. Je komt gelijk in contact met hypnotische inducties. De focus ligt op trance en taal. Op deze dag worden hypnotische taalpatronen direct je tweede natuur. Je leert een totaal nieuwe stijl van hypnose toepassen en doet hypnose-inducties die je nog niet eerder hebt gedaan. Ik hoor vaak dat mensen alleen al door deze dag het gevoel hadden dat ze uit de training hadden gehaald wat ze zochten.

Dag 2 en 3: Hypnotische inducties en het gebruiken van de Non Awareness-set.

Dag 2 en 3 gaan over het doen van hypnotische inducties. Het mooie ervan is dat je leert deze hypnotische inducties ook buiten een therapeutische context toe te passen: ook in normale, alledaagse, gesprekjes. Je komt in aanraking met de Non Awareness-set, één van de hoekstenen van de opleiding. Deze unieke vaardigheden brengen je op een hoger niveau.

Dag 3 en 4: De kern van therapeutische processen en methoden

Nu verschuift de focus naar het toepassen van therapeutische processen en methoden. Met deze technieken, principes en benaderingen kun je zo goed als elk probleem oplossen. Je ontdekt niet alleen hoe je in vaak al enkele minuten de problemen van je cliënt kunt oplossen, je maakt je ook een unieke vaardigheid eigen, namelijk hoe je blijvende veranderingen kunt bereiken bij je cliënt zodra de sessie is afgelopen. Bovendien word je ingewijd in de Covert Therapy, ‘bedekte therapie’ – dat is niet wat je denkt dat het is! Zo leer je werken met het verleden, negatieve overtuigingen, fobieën, enzovoort.

Dag 5: Geavanceerde strategieën

Vandaag is het weer tijd om je vaardigheden een stap verder te brengen. De krachtige hypnotische vaardigheden die je tot nu toe hebt geleerd, zijn de basis van waaruit je twee nieuwe elementen toevoegt die conversationele hypnose mogelijk maken. Tegen de tijd dat je klaar bent, zul je hypnose toe kunnen passen in iedere praktische situatie. Dit is een hele krachtige tool.

Dag 6: Samenvatting en certificering 

Je krijgt het IAPCH certificaat. Op dit punt van de training kun je bewijzen hoe goed je je alle vaardigheden die je tot dan toe hebt geleerd hebt eigen gemaakt. Het principe is eenvoudig: je zorgt zonder assistentie, onder supervisie, voor verandering bij een andere persoon. Ten slotte biedt dit onderdeel je een samenvatting van al het geleerde, en ben je er klaar voor om met al je nieuwe vaardigheden op zak de wereld in te stappen.

Met behulp van Hypnotherapie zet jij iedereen in hun kracht!

"Ik gebruik deze hypnose technieken ook om mijn cliënten in hun kracht te plaatsen en hun zelfvertrouwen te vergroten voor het bereiken van hun doelen. En om de verbinding met hunzelf te verbeteren, innerlijke remmingen en "oud zeer" op te lossen"

De opleiding wordt gegeven door Martijn Groenendal met 25 jaar hypnotherapie ervaring waardoor de kwaliteit hoog is. Zijn opleidingen staan bekend als inspirerend motiverend en transformerend. Je ontvangt het IAPCH Hypnotherapie certificaat en bent daarmee hypnotherapeut en aangesoten bij de IAPCH.org. Dit certificaat is erkend door het CRKBO.

Bekijk onze score na 67 ervaringen
dit is wat mensen van ons vinden...

Data en tijden:

Hypnotherapie en Conversationele Hypnose
opleiding met IAPCH certificaat, 2021

Online via zoom 
(geen technische voorkennis nodig)

Lestijden:
10:00 -11:30 training deel 1: 
11:30 -12:00 korte pauze 
12:00 -13:00 training deel 2: 
13:00 -14:00 lunch
14:00 -16:00 training deel 3: 

Inclusief:
IAPCH Hypnotherapie certificaat
Uitgebreide Hypnotherapie handleiding


Data:
blok 1: 25,26,27 februari 2022
blok 2: 25,26,27 maart 2022

Investering:
Ipv €997
nu tijdelijk voor €497

Hypnotherapie en Conversationele Hypnose
opleiding met IAPCH certificaat, 2022

Online via zoom 
(geen technische voorkennis nodig)

Lestijden:
10:00 -11:30 training deel 1:
11:30 -12:00 korte pauze
12:00 -13:00 training deel 2:
13:00 -14:00 lunch
14:00 -16:00 training deel 3: 

Inclusief:
IAPCH Hypnotherapie certificaat
Uitgebreide Hypnotherapie handleiding


Data:
blok 1: 7,8,9 oktober 2022
blok 2: 4,5,6 november 2022


Investering:
Ipv €997
nu tijdelijk voor €497