Geavanceerde Regressie & Transformationele Therapie

Hypnotherapie opleiding voor het voorgoed oplossen van burn-out, trauma,
depressie, verslavingen en codependente relaties... 

Hypnotherapie opleiding,1e graad

nullVeel hypnotherapeuten, coaches en NLP'ers, hebben de frustratie dat ze met hun cliënt niet bij de kern van het probleem komen. Hierdoor kunnen ze vaak niet effectief het probleem oplossen of maar tot een bepaald niveau, waardoor ze tekort schieten en niet de gewenste bijdrage kunnen leveren bij het helpen van hun cliënt. Ze willen de cliënt met alle liefde helpen echter missen er een aantal belangrijke onderdelen op vlak van kennis, interventie en zelfvertrouwen...

Je krijgt:

 • De volledige Geavanceerde Regressie en Transformationele Therapie methode
 • Kennismodules 1 & 2 over Grenzen, Assertiviteit en Emoties, inclusief persoonlijk onderzoek 1e en 2 graad
 • Healing module 1 & 2 verslavingen, 6 lagen van de kernwond (powerful)
 • Oplossingsgerichte Modules voor Burn- Out, Depressie, Trauma, Verslavingen, Codependentie, People Pleasing ook online op de ledensite
 • Inclusief 1e Graads Hypnotherapie Certificaat Hypnotherapie Academie Nederland
 • Dave Elman Hypnose Inductie en de Oogfixatie
 • Theorie en praktijk certificering
 • Maandelijkse vraag en antwoord sessies van 40 minuten, inclusief: alle replays in je persoonlijke account
 • Mentoring en Feedback: je kan een opgenomen sessie opsturen (optioneel), feedback krijgen met persoonlijke leerplan
 • Hypnose oefentijd in de opleiding zelf, tussentijdse oefentijd met mede studenten
 • Uitgebreide LIVE Hypnose demo’s voor de groep
Inhoud

Inhoud:

De Geavanceerde Regressie & Transformationele Therapie Methode

Vertel me meer

Hypnotherapie Oplossingen Voor  

Burn-Out, Trauma, Depressie etc...

Vertel me meer

Healing Modules Verslavingen En
De Ontdekking Van De Kernwond 

Vertel me meer

Grenzen, Assertiviteit & Emotie Management

Vertel me meer

Ik ga je nu uitleggen wat dit inhoud ...

1. Geavanceerde Regressie & Transformationele Therapie ...

Transformationele therapie is een geavanceerdere vorm van regressie doen waar je in hypnose o.a met behulp van de zogenaamde "gestalt dialogen", bij je cliënten trauma's, emotionele blokkades en onverwerkte ervaringen uit het verleden voorgoed oplost.

Ook bij cliënten die vastzitten in hun eigen onbewuste patronen en overtuigingen en die zichzelf meer willen laten zien, wat faalangst hebben of bang zijn om zichzelf voor schut te zetten wanneer ze hun hoofd boven het maaiveld moeten uitsteken, assertiever willen zijn of succesvoller willen zijn met hun praktijk. 

Je leert in deze module:

 • hoe je cliënt loskomt van blokkerende bescherming -en verzachting technieken van pijn zoals het hebben van verslavingen, people pleasing, symbiotische relaties als volwassene, co -dependancy, het controleren van anderen, narcisme, of het "loser" syndroom en of rollen die onbewust meestal zijn aangeleerd, zoals overleving- strategieën
 • hoe je met je cliënt in hypnose levensveranderende "gestalt dialogen" houdt
 • hoe je je cliënt uit de "slachtoffer rol" krijgt en in een "Empowerend" individu veranderd
 • hoe je je cliënt succesvol re-programmeert dmv het bewuste en het onbewuste op één lijn te krijgen
 • hoe je boosheid, verdriet en angst bij de wortel aanpakt en veranderd in een positieve emotie en hoe je emoties correct leest, managed en veranderd
 • hoe je pijnlijke tegenslagen van je cliënt uit het verleden (of heden) in een gids veranderd die de weg wijst naar het werkelijke verlangen van de cliënt om zijn of haar beste leven te leiden
 • inzicht in hoe je depressies, burn-outs en emotionele pijn bij je cliënt oplost

2. Hoe je voorgoed Burn-Out, Trauma, Depressie, Verslavingen, Angsten, Oplost

In blok 1 leer je de Geavanceerde Regressie & Transformationele Therapie methode toepassen. In deze module leer je mbv specialistische kennis hoe je met de Geavanceerde Regressie & Transformationele Therapie methode voorgoed
burn-out, trauma, depressie, verslavingen en codependente relaties oplost. Deze problemen worden 1 voor 1 behandeld zodat je precies weet hoe je deze problemen voorgoed oplost. Ook is er op de ledensite, training te vinden hoe je deze casus effectief behandeld.

3. Healing Modules 1 & 2:  Transformatie, Het Verleden Oplossen en Zingeving

Onderzoek wijst uit dat de meeste cliënten met hulpvragen geblokkeerd worden door pijn uit het verleden . Dit veroorzaakt frustratie omdat ze zich niet helemaal vrij voelen om hun eigen leven te leven. Vastzittend in een soort gevangenis en constant geremd worden door negatieve gedachten beroofd ze van hun vrijheid en eigenwaarde.


In deze module leer je hoe je je client:

 • vrij maakt van het verleden en all soorten pijn heelt 
 • identiteitsveranderingen maakt en eigenwaarde en zelfvertrouwen verhoogt 
 • remmende en negatieve gedachten stoppen
 • uit de rol van overleving strategieën stapt van het verleden (en oude generaties).

Je krijgt deze 3 stappen voor heling van het verleden:

Stap 1: Je ontdekt op welk van de 4 terreinen een emotionele wond zich begeeft en waarvandaan de saboterende, negatieve en destructieve gedachten komen. 

Stap 2: Je ontmaskert de blokkades en ziet de "facade" die het onderbewustzijn heeft geleerd, je leert omgaan met bescherming en weerstand mechanismen van je cliënt.

Stap 3:  Je ontdekt "het afgewezen deel" in je cliënt en jezelf, dat afgewezen, onderdrukt of soms zelfs vergeten was. Je wint hiermee de "ware identiteit", eigenwaarde en authentieke deel van je cliënt (en jezelf) terug. Ook ontdek je unieke gaves bij jezelf en bij je cliënt. die je als kind uit pure overleving ging afwijzen. Het voelt als werkelijk thuiskomen.

4. Grenzen, Assertiviteit & Emotie Management ...

De meeste problemen die je cliënt wil oplossen liggen op vlak van omgaan met hun eigen emoties zoals faalangst, angst voor kritiek en afwijzing, of om iets fout te doen. Ook boosheid, verdriet, schaamte en schuldgevoelens. In deze module leer je hoe je effectief omgaat met al deze emoties en dit aan je client leert. Daarnaast leer je hoe persoonlijke grenzen in relaties een direkt en positief effect hebben op je eigenwaarde, zelfvertrouwen en onafhankelijkheid. Via krachtige lessen, praktische oefeningen en diepe inzichten help je je cliënt met meer impact, meer bijdrage en meer resultaat. Ook werk je in dit blok aan je eigen persoonlijke groei waardoor je in je kracht staat bij het helpen van je cliënt.

En je krijgt ook...

Je Persoonlijke Groei Naar Het Volgende Level

Vertel me meer

Hypnose Bemeesteren Met Medestudenten

Vertel me meer

Online Hypnotherapie Trainingen Erbij 

Vertel me meer

Persoonlijke Begeleiding & Feedback

Vertel me meer

1. Persoonlijke Groei & Transformatie

In de kennismodules Grenzen, Assertiviteit & Emotie management, zitten ook praktische oefeningen waarmee je inzicht krijgt ten aanzien van je eigen persoonlijke effectiviteit. Dit zorgt ervoor dat je meer impact hebt op je cliënten en meer kan bijdragen.

2. Hypnose Bemeesteren Met Medestudenten

De Hypnotherapie Academie Nederland organiseert speciaal voor de 1e graad hypnotherapie opleiding online bijeenkomsten waar je de mogelijkheid hebt om hypnose te bemeesteren met medestudenten. 

3. De online ledensite van de Hypnotherapie Academie Nederland

De ledensite van de Hypnotherapie Academie Nederland heeft ook online trainingen voor je klaar staan in je persoonlijke account. Je hebt 24/7 toegang tot onze speciale online leeromgeving en bonussen die bij de 1e graad hypnotherapie opleiding inclusief zijn.

4. Je krijgt Begeleiding, Mentoring & Feedback (optioneel)

Je krijgt als optie om hypnose sessies op te sturen en daarover constructieve en leerzame feedback te krijgen. Als gevolg daarvan kun je ook een persoonlijk leerplan aanvragen, als begeleiding tijdens de opleiding. De feedback alsmede het leerplan, is optioneel en niet verplicht voor de 1e graad Hypnotherapie certificering. 

Data:

Start 1e graad:

Data:
15,16,17,18 oktober 2020
19,20,21,22 november 2020
14,15,16,17 januari 2021
4,5,6,7 maart 2021 = LIVE IN DEN HAAG 

of 

11,12,13,14 Maart 2021
8,9,10,11 april 2021

13,14,15,16 mei 2021
17,18,19, 20 juni 2021


Live Online inclusief Certificaat Geavanceerde Regressie & Transformationele Therapie en 1e graad Hypnotherapie van de Hypnotherapie Academie Nederland. 16 daagse Gecertificeerde Hypnotherapie opleiding. Investering 2497 euro. Betaal in 6 gemakkelijke termijnen of in 1 keer.

Meld je hieronder aan voor de 1e graad Hypnotherapie Opleiding:


Betaal in 6 gemakkelijke termijnen/maanden of het volledig bedrag in 1 keer:

Hypnotherapie Academie Nederland

Reacties van eerdere deelnemers:

In oktober ben ik gestart met de Geavanceerde Regressie & Transformationele Therapie Opleiding wat een eye-opener was dat. Ik was alleen bekend met directe hypnose maar daarvan vond ik altijd dat ik te weinig verbinding had met mijn cliënt en vaak geen goed beeld had van de resultaten van de sessies. 


Nu ik in aanraking ben gekomen met deze hypnose valt alles voor mijn gevoel op zijn plek. Je bent continu in contact en hebt ook het gevoel dat je daarin je cliënt beter kunt helpen. Martijn is een fijne leraar die stapsgewijs door de stof gaat. Er wordt veel geoefend met steeds een beetje meer kennis zodat door herhaling en extra stof alles goed blijft hangen. Ik zou willen dat ik dat eerder had ontdekt. Ik kijk nu al uit naar het laatste blok.


Dit is voor mij net het stukje wat ik nodig heb om bij mijn cliënten diepgewortelde emoties op te ruimen en te veranderen! Het is ook op vele vlakken te gebruiken, of je nou pijn hebt, je met je innerlijk kind in gesprek wilt gaan of een plezierig gevoel wilt vergroten, dan is dat ook mogelijk! Ik vind het tot nu toe de beste opleiding die ik bij Martijn heb mogen volgen!

 

Martijn ademt echt hypnose en NLP. Hij staat voor mij in de top 2 als beste leraar!!!!


Complete opleiding met een helder theoretisch kader en veel ruimte om de theorie te oefenen. Goed toe te passen voor als standaard interventies niet werken en er dieperliggende oorzaken zijn, die kunnen goed aangepakt worden met deze geavanceerde regressie.


Wat ben ik blij dat ik deze opleiding ben gaan volgen. Hij is interessant en heel goed te gebruiken in mijn praktijk. Martijn weet het heel goed uit te leggen en heeft veel praktijk voorbeelden waardoor het enorm aanspreekt.


Het mooiste tot nu toe is dat het mij persoonlijk al veel heeft gebracht. Voor dat ik begon was ik zelf behoorlijk uit balans en wilde de opleiding eigenlijk annuleren. ( Gelukkig niet gedaan ) Doordat we heel veel ruimte en tijd krijgen om het geleerde te oefenen is er bij mezelf ook veel veranderd en sta ik weer steviger op mijn benen. Heel erg bedankt Martijn


Opleiding Geavanceerde regressie en transformationele therapie gevolgd. Zeer waardevolle technieken geleerd, waarmee je cliënten met uiteenlopende problemen goed kunt helpen. Martijn is een toptrainer en meester hypnotherapeut. Locatie is prima, koffie is goed en Den Haag Centraal is 5 minuten.

De opleiding:12 daagse Regressie en transformationele therapie afgerond. Zeer complete opleiding waarmee je bij de cliënt veel issues kan oplossen! Martijn is erg kundig en geduldig en heeft het hart op de juiste plaats.