15-daagse Gecertificeerde Opleiding Hypnotherapie en Conversationele Hypnose MASTERY met IAPCH certificaat Level 2

Inclusief: Inspireer, begeleid en transformeer je cliënt (en publiek)
met het vertellen van Hypnotiserende Verhalen 

Erkend IAPCH Certificaat

De opleiding wordt afgerond met het erkende hypnotherapie certificaat van de IAPCH Level 2 en is erkend door het CRKBO.

Diepgang

Bij ons zijn de opleidingen diepgaand & praktisch toepasbaar en transformatief

25 jaar Hypnose ervaring 

De opleiding staat onder leiding van Martijn Groenendal met meer dan 25 jaar ervaring waardoor de kwaliteit hoog is. 

In deze 15 daagse IAPCH gecertificeerde Hypnose opleiding Level 2 krijg je geavanceerde hypnotherapie technieken en leer je de beste Conversationele Hypnose MASTERY technieken te gebruiken tijdens coaching en hypnotherapie. Ook word je opgeleid in het vertellen van hypnotiserende verhalen en deze te verpakken met (onbewuste) boodschappen. Perfect voor coaches, hypnotherapeuten, trainers, openbare sprekers en begeleiders Zo maak jij je verhalen vertellen tot een krachtig instrument om anderen te sturen, te begeleiden en te transformeren.

Je ontvangt het IAPCH Level 2 certificaat. En je ontvangt het Conversationele Hypnose MASTERY certificaat. Deze methode is ideaal om toe te passen tijdens het vertellen van begeleide meditaties, hypnotische inducties, presentaties en entertainment. Met behulp van deze Hypnotiserende verhalen zul je veel meer betekenen voor al je cliënten en publiek. De opleiding is erkend door het CRKBO. De IAPCH Hypnose level 2 opleiding wordt online live via zoom gegeven er is geen technische voorkennis vereist. 

Module 1: Conversationele Hypnose MASTERY 

In het Conversationele Hypnose MASTERY (advanced level) krijg je het beste van Conversationele Hypnose en daarmee de beste SKILLS voor communicatie & invloed met name voor veranderings werk bij je cliënten in coaching dmv van krachtige gesprekken. Klopt het dat je beloond wil worden voor je echte waarde en bijdrage? Klopt het ook dat je het gevoel wil hebben dat je je op de één of andere manier altijd ontwikkelt?

Mbv conversationele hypnose MASTERY doorbreek je beperkende patronen bij anderen dmv 1 gesprek

Je ontvangt het Conversationele Hypnose MASTERY certificaat. Ik heb de Conversationele Hypnose MASTERY bootcamp speciaal gestructureerd voor als je wilt profiteren van alle voordelen die conversationele hypnose voor communicatie en invloed situaties…  Ideaal voor diep therapeutische werk en persoonlijke ontwikkeling. Het is een geweldige transformerende reis door de wereld van communicatie en invloed. Conversationele Hypnose MASTERY wordt online live via zoom gegeven er is geen technische voorkennis vereist. 

Conversationele Htypnose MASTERY: Programma van dag tot dag 

Ik heb in allerlei soorten mensen hele mooie veranderingen gezien. Ik heb verlegen mensen gezien die plotseling bekend stonden om hun wijsheid, zodra ze eenmaal deze technieken in hun gesprekken gingen gebruiken. En ik ken ook leerkrachten, vooruitstrevende denkers, consultants en coaches, die hun didactische en leiderschapskwaliteiten naar een hoger niveau hebben kunnen tillen – en daarmee op een veel efficiëntere manier invloed kregen zodra ze eenmaal Conversationele Hypnose in hun gesprekken gingen gebruiken. 

Dag 1, 2 en 3:
de 5 fases van een goed gesprek. Elk goed gesprek dat je met je cliënt hebt kun je zien vanuit het perspectief van 5 fases van een gesprek. Hoe meer vertrouwen je wint hoe ontvankelijker je cliënt. Dit is belangrijk omdat op deze manier de waarde van je boodschap, je adviezen en je oplossingen worden geaccepteerd. Om deze mate van ontvankelijkheid te creëren en win-win relaties op te bouwen, moet je de kennis van de deze 5 fases hebben.


Goudmijnen; Goudmijnen is bijvoorbeeld je cliënt oude succes-momenten en momenten van kracht laten her-beleven. Met behulp van het stellen van vragen ontdek je goud in ieder gesprek. Goud is ook alles wat de status van de cliënt verhoogt, hem/haar in zijn kracht plaatst etc.  Je leert 5 terreinen in een gesprek om goud te ontdekken

Dag 4, 5 en 6:
7 gespreksverdiepers en 5 geprekshypnose technieken. Het verplaatsen van het succesmoment, Een mooie toekomst als cadeau geven, Geef een hypnotische peptalk, Het versterken van identiteit, imago identiteit creëren. Conversationele Hypnose Mastery is ideaal voor oplossingsgerichte coaching en therapie. En hier het neusje van de zalm: Ook leer je mbv het consultatie gesprek je cliënt of luisteraar te inspireren om met je te gaan samenwerken aan de hand van 12 gemakkelijke vragen. Het Consultatie gesprek is een échte game-changer voor je praktijk of onderneming.

Je veranderd je cliënt nu in één gesprek 

Inhoud: Conversationele Hypnose Mastery

De heart-set van Conversationele Hypnose Mastery 

De 5 fases van een goed gesprek
Hoe je een mensenfluisteraar wordt 

Hoe je weerstand weghaalt bij anderen
Goede gesprek vragen
Goudmijnen tijdens gesprekken
Het onderbewustzijn ingaan tijdens een gesprek 
7 gespreksverdiepings technieken 
5 gesprekshypnose technieken ideaal voor coaching en therapie
Een mooie tekomst als cadeua geven 
Het versterken van identiteit 
Het consultatie gesprek (totale game changer voor je praktijk)

Je zal veranderen in een hypnotische verhalen verteller... 
IAPCH Hypnotherapie opleiding level 2: 

Module 2: Je wordt opgeleid in het vertellen van hypnotische verhalen. Je leert precies hoe je krachtige hypnotiserende verhalen kunt vertellen die het onderbewustzijn veranderen -en het probleem van je client oplossen. Je leert dit op een manier te doen die de aandacht van je cliënt vasthoudt en ervoor zorgt dat ze onbewust je verborgen identiteits-veranderende suggesties accepteren. Hiermee verander je de identiteit van je cliënt en zorg je voor veranderingen op het gebied van gedrag en gewoontes die je wilt dat ze aannemen.

Je ontvangt het Hypnotherapie certificaat van de IAPCH level 2. Ideaal voor resultaat gerichte coaching sessies met het oog op hun ‘innerlijke heling’, persoonlijke groei en beter gebruiken van hun brein.
Met behulp van deze Hypnotherapie level 2 technieken zul je veel meer betekenen voor je cliënten. De Hypnotherapie IAPCH opleiding Level 2 wordt online live via zoom gegeven geen technische voorkennis vereist. 

Inspireer, begeleid en transformeer je cliënt en jouw publiek met het vertellen van hypnotiserende verhalen

Met behulp van Hypnotiserende Verhalen tijdens je hypnose sessies...leer je:

 • Hoe je tijdens presentaties, lezingen coaching en hypnotherapie je cliënt en of publiek inspireert en transformeert
 • Hoe je hypnotische verhalen verpakt met onbewuste boodschappen en onbewust verborgen suggesties waardoor je direkt het onbewuste aanspreekt en weerstand vermijd 
 • Hoe je problemen, gedragspatronen en gewoontes bij anderen onbewust veranderd via het gebruik van hypnotische verhalen
 • Hoe je bijna iedere hypnosetechniek kunt omzetten naar een krachtig hypnoseverhaal dat een zeer positieve (zelfs ingrijpende) impact op iemands leven heeft. Ideaal voor trainers, coaches, hypnotherapeuten en leraren
 • Verschillende soorten hypnoseverhalen die je in iemands onbewuste kunt planten, zodat natuurlijke lichamelijke heling en diepgaande ‘healing-ervaringen’ plaatsvinden in het geval van traumatische herinneringen en emoties van je cliënt of iemand in je publiek...

Je krijgt het IAPCH Hypnotherapie Level 2 certificaat en bent opgeleid
in het vertellen van hypnotiserende verhalen en gevanceerde hypnotherapie

Je leert verder hoe je tijdens je hypnose sessies diepe trance fenomenen toepast om de onbewuste gedragspatronen bij je cliënt te veranderen. Met de vergeetachtigheid techniek, de tijds-vervorming  techniek. Ook leer je post hypnotische suggesties aan je cliënt te geven. Ook krijg je series hypnotische taalpatronen voor specifieke doeleinden in hypnose en oplosssingsgerichte coaching. Met o.a de onbewuste beschermer set, de lichaam/geest dissocciatie set en de bewustzijn en onderbewustzijn dissociatie set verdiep je je hypnose sessies voor de beste resultaten.

25 jaar hypnotherapie ervaring

Deze 15-daagse Gecertificeerde Hypnotherapie Opleiding met  Conversationele Hypnose MASTERY met IAPCH certificaat Level 2, wordt gegeven door Martijn Groenendal met 25 jaar Hypnotherapie ervaring waardoor de kwaliteit hoog is. Zijn opleidingen staan bekend als inspirerend, motiverend en levensveranderend. Daarnaast geeft hij ook vele opleidingen in conversationele hypnose en NLP in binnen-en buitenland en is tevens trainer en mentor voor de internationaal grootste hypnotherapie school de hypnosis training academy.

Na 68 ervaringen is dit onze score... dit is wat mensen van ons vinden...

Jij kan na deze 15-daagse IAPCH hypnotherapie opleiding Level 2


   • Geavanceerde hypnotherapie voor oplossingsgerichte coaching en persoonlijke ontwikkeling 
   • Hoe je tijdens presentaties, lezingen coaching en hypnotherapie je cliënt en of publiek inspireert en transformeert
   • Hoe je potentiele cliënten overtuigt in je consultatie gesprekhoe je weerstand weghaalt bij anderen en hoe je een ‘pre-frame, reframe en een outframe ’ kan opstellen waarmee je andermans verwachtingen beïnvloedt
   • Hypnotiserende verhalen vertellen en dit op jouw natuurlijke manier doen die aandacht van je cliënt vasthoudt en die problemen, gedragspatronen en gewoontes bij cliënten onbewust veranderd 
   • Hypnotiserende verhalen vertellen en dit op jouw natuurlijke manier doen die aandacht van je cliënt vasthoudt
   • Onbewust verborgen identiteits-veranderende suggesties verwerken in hypnotische verhalen

   • De opleiding duurt 15 dagen verdeeld over 5 weekenden die online gegeven worden. De opleiding wordt afgerond met een certificeringsdag van de IAPCH in het vertellen van hypnotiserende verhalen. Na succesvolle afronding weet je zeker dat je spontaan hypnotiserende verhalen vertelt voor publiek of bij je cliënt voor de beste resultaten.

    Je ontvangt het IAPCH certificaat level 2 in het vertellen van hypnotiserende verhalen en Ericksoniaanse verhalen. Plus het certiticaat van HAN van Conversationele Hypnose Mastery. Deze Hypnotherapie certificaten zijn erkend door het CRKBO en de IAPCH. Deze Hypnotherapie opleiding is praktisch toepasbaar en oplossingsgericht, en ook geschikt voor beginners. De gehele opleiding wordt door Martijn Groenendal zelf gegeven met 25 jaar hypnotherapie ervaring.

    Ideaal voor trainers, openbare sprekers, begeleiders, (hypno)therapeuten en coaches er is geen voorkennis vereist

Data en tijden:

15-daagse Gecertificeerde Opleiding Hypnotherapie en Conversationele Hypnose MASTERY met IAPCH certificaat Level 2

Inclusief:
IAPCH Hypnotherapie certificaat Level 2
Conversationele Hypnose Mastery met certificaat

Geavanceerde Hypnotherapie technieken

Hypnotiserende verhalen voor coaching & therapie

Hypnotherapie Handleiding

Online live via zoom
geen technische voorkennis vereist

Lestijden:
10:00 -11:30 training deel 1:
11:30 -12:00 korte pauze
12:00 -13:00 training deel 2:
13:00 -14:00 lunch
14:00 -15:30 training deel 3
15:30 -16:00 korte pauze
16:00 -17:00 training deel 4

Data:
blok 1: 4,5,6 maart 2022, Conversationele Hypnose Mastery 
blok 2: 8,9,10 april 2022, Conversationele Hypnose Mastery 
blok 3: 13,14,15 mei 2022, Geavanceerde Hypnotherapie technieken
blok 4: 10,11,12 juni 2022, IAPCH certificering Level 2
blok 5: 8,9,10 juli 2022, IAPCH certificering Level 2

Inclusief:

IAPCH Hypnotherapie certificaat Level 2
Conversationele Hypnose Mastery met certificaat

Geavanceerde Hypnotherapie technieken

Hypnotiserende verhalen voor coaching & therapie

Hypnotherapie Handleiding

15-daagse Gecertificeerde Hypnotherapie Opleiding Level 2


Ipv €2497
Nu tijdelijk voor €1997
6 termijnen van €333

15-daagse Gecertificeerde Opleiding Hypnotherapie en Conversationele Hypnose MASTERY met IAPCH certificaat Level 2

Inclusief:

IAPCH Hypnotherapie certificaat Level 2
Conversationele Hypnose Mastery met certificaat

Geavanceerde Hypnotherapie technieken

Hypnotiserende verhalen voor coaching & therapie

Hypnotherapie Handleiding

Online live via zoom
geen technische voorkennis vereist

Lestijden:

10:00 -11:30 training deel 1:
11:30 -12:00 korte pauze
12:00 -13:00 training deel 2:
13:00 -14:00 lunch
14:00 -15:30 training deel 3
15:30 -16:00 korte pauze
16:00 -17:00 training deel 4


Data:
blok 1: 21,22,23 oktober 2022, Conversationele Hypnose Mastery 
blok 2: 18,19,20 november 2022, Conversationele Hypnose Mastery 
blok 3: 16,17,18 december 2022, Geavanceerde Hypnotherapie technieken
blok 4: 6,7,8 januari 2023, IAPCH certificering Level 2
blok 5: 10,11,12 februari 2023, IAPCH certificering Level 2

Inclusief:

IAPCH Hypnotherapie certificaat Level 2
Conversationele Hypnose Mastery met certificaat

Geavanceerde Hypnotherapie technieken

Hypnotiserende verhalen voor coaching & therapie

Hypnotherapie Handleiding

15-daagse Gecertificeerde Hypnotherapie Opleiding Level 2


Ipv €2497
Nu voor €1997
6 termijnen van €333

arrow_drop_up arrow_drop_down